“Šie vārdi jūs šokēs!” Apsūdzības advokāts norāda, ka aiz Diddy stāv vēl citi ietekmīgi cilvēki
foto: ZUMAPRESS.com
Diddy ballītes gadu gaitā apmeklēja vairāki Holivudas spīdekļi.
Slavenības

“Šie vārdi jūs šokēs!” Apsūdzības advokāts norāda, ka aiz Diddy stāv vēl citi ietekmīgi cilvēki

Santa Hincenberga

Jauns.lv

Holivudā kritīs daudz ietekmīgu cilvēku, izriet no advokāta Tonija Buzbija teiktā. Viņš otrdien, 1. oktobrī, preses konferencē apsūdzēja reperi Šonu “Diddy” Kombsu par vairāku nepilngadīgo seksuālu izmantošanu.

“Šie vārdi jūs šokēs!” Apsūdzības advokāts norāda,...

Otrdien Buzbijs norādīja, ka viņa advokātu birojs pārstāv vismaz 120 personas, kas plāno iesniegt civilprasības pret Kombsu. Pēc Buzbija teiktā, 25 no cietušajiem ir nepilngadīgi.

"Tiks atmaskoti tie, kas slepeni veicināja šādu rīcību aiz slēgtām durvīm. Mēs turpināsim šo lietu neatkarīgi no tā, kuru pierādījumi iesaistīs," sacīja Buzbijs.

"Daudzi ietekmīgi cilvēki... daudzi netīri noslēpumi," advokāts teica, runājot par apsūdzībām. Viņš piebilda, ka viņa komanda ir "savākusi attēlus, video, ziņas."

Buzbijs piebilda, ka apsūdzības ietver "vardarbīgu seksuālu uzbrukumu vai izvarošanu, seksu ar kontrolējamām vielām, video ierakstu izplatīšanu, nepilngadīgo seksuālu izmantošanu."

"Tas jau ir garš saraksts, bet, ņemot vērā šīs lietas raksturu, mēs pārliecināsimies, ka mums ir taisnība, pirms darām to," turpināja Buzbijs. "Šie vārdi jūs šokēs!" par iespējamajām slavenībām, kuras tiks nosauktas “Diddy” lietā, sacīja advokāts.

Advokāts sacīja, ka vairāk nekā 3000 cilvēku ir vērsušies viņa birojā ar apsūdzībām pret Kombsu, un viņš plāno iesniegt prasības dažādos štatos nākamo 30 dienu laikā. Viņš piebilda, ka citi apsūdzētie tiks nosaukti vēlāk.

No šīs jaunās apsūdzētāju grupas 62% ir afrikāņu izcelsmes amerikāņi, un viņi nāk no vairāk nekā 25 štatiem, lielākā daļa no Ņujorkas, Kalifornijas, Džordžijas un Floridas, sacīja Buzbijs. Viņš norādīja, ka 25 no apsūdzētajiem bija nepilngadīgi notikuma laikā. Advokāts arī apgalvoja, ka viens no apsūdzētājiem notikuma brīdī bija tikai 9 gadus vecs.

Kombss pašlaik tiek turēts Metropolitan Detention Center Bruklinā, Ņujorkā, pēc tam, kad Dienvidu Ņujorkas apgabala prokurori viņu apsūdzēja seksuālajā cilvēku tirdzniecībā, reketēšanā un transportēšanā, lai iesaistītos prostitūcijā, saskaņā ar pagājušajā mēnesī atklāto apsūdzību.

Kombss ir noliedzis visas apsūdzības, nosaucot tās par "slimīgiem apgalvojumiem" no cilvēkiem, kas meklē "ātru izpeļņu."