2021. gada 15. janvāris, 11:41

Kristīne un Kristaps Liepiņi – mīlas dēka ar kalniem

Žurnāls "OK!"

Pirms doties kārtējā bīstamajā kalnu ekspedīcijā, alpīnists Kristaps Liepiņš savai sievai Kristīnei uzdod jautājumu – vai tu esi gatava, ka varam neatgriezties? Viņa atbild – jā.

Kristaps Liepiņš: “Virsotnē stāvot, tu vari būt tuvāk debesīm, bet saproti, ka tas ir Visums – tu esi tuvāk zvaigznēm tikai par vienu mikronu, nekā tas būtu, stāvot Rīgas centrā.”

Kristaps un Kristīne kopā ir uzkāpuši neskaitāmās kalnu virsotnēs, devušies bīstamās ekspedīcijās un zina, ko nozīmē raudzīties nāvei acīs. OK! februāra numurā lasi žurnālistes Sandras Landorfas interviju par uzticēšanos, paļaušanos, gribasspēku un īstu mīlestību. Sarunā viņi dalās pārdomās, kā kļūt par vienotu veselumu, bet spēt saglabāt katram savu personību.

Kristīne atzīstas – alpīnisti arī raud: “Ja ir paredzēta nakšņošana teltī, nevis uz sienas, zinu, ka ar savu šokolādes gabaliņu ierausīšos telts stūrī un paraudāšu.”

Savukārt Kristaps dalās atklātā stāstā par attiecībām ar tēvu – leģendāro aktieri Edgaru Liepiņu: “Viņš lika saprast, ka ir jābūt labākajam savā jomā, citādi nav vērts ļurkāties.”

Žurnāla OK! februāra numurā lasāma arī intervija ar Lindu Leen: “Brīžiem šķiet, ka dzīvot sievietes ķermenī nozīmē visu laiku griezties karuselī. Ka esmu kā trauks, kas katru reizi piepildīts ar kaut ko citu. Tas var būt mīlas dzēriens, inde, jaunības eliksīrs, degšķidrums, mātes piens, vīns.”

Aktieris no Dieva Egons Dombrovskis nemīl sniegt intervijas, tāpēc saruna ar viņu žurnālā OK! ir īsts dārgakmens: “Man par sevi ir sajūta, ka Dievs mani ir gan pliķējis, gan glāstījis. Un kā visiem uzlicis tieši tādus pārbaudījumus, cik esmu varējis panest.”

OK! personība šomēnes – rakstniece Nora Ikstena: “Pēc tam kad Gruzijā esmu trīs dienas pēc kārtas servējusi galdu četrdesmit vīriešiem, mani nekas vairs nevar nobaidīt.”

Klūnijs ir atgriezies – jauna filma, jauni panākumi un jauns lielais stāsts žurnālā OK!

Žurnālā lasi arī, kā Hotel Bergs direktore Iveta Sprūdža izbauda mājsēdi, psihoterapeita Gata Līduma atziņas – ko vēlas vīrieši, kā arī stila ziņas, modes jaunumus un visu citu, ko tev ik mēnesi piedāvā Latvijas stilīgākais žurnāls.