Latvijai ar Eirovīziju atkal būšot dimbā? Bukmeikeri uzvaru prognozē Armēnijai. VIDEO
Vai grupai „Aarzemnieki” izdosies kārtējo reizi apgāzt bukmeikeru prognozes un uzvarēt Eirovīzijā? Laiks rādīs. Šobrīd tiek prognozēta kārtējā izgāšanās.
Sabiedrība
2014. gada 20. marts, 19:04

Latvijai ar Eirovīziju atkal būšot dimbā? Bukmeikeri uzvaru prognozē Armēnijai. VIDEO

Jauns.lv

Bukmeikeru kantori jau sākuši prognozēt, kas šogad svinēs uzvaru ikgadējā Eirovīzijas dziesmu konkursā. Uzvaru bukmeikeri atdod Armēnijas pārstāvim Aram MP3, bet mūsu „Aarzemniekiem” – kā ierasts tiek prognozēta kūļāšanās pa beigām.

Eirovīzijas dziesmu konkurss šogad maijā notiks Kopenhāgenā, Dānijā, kurp sūtīsim nebēdnīgo grupu „Aarzemnieki” ar dziesmu „Cake to Bake”. Bukmeikeru kantoris „William Hill” uzvaras laurus prognozē Armēnijai, bet izgāšanos, zaudējuma rūgtumu un neiekļūšanu pat finālā piešķir Latvijai, Lietuvai un vēl 10 citām valstīm.

Jau pirms nacionālās atlases vietējo bukmeikeru prognozes „Aarzemniekiem” bija slābanas, jo ar 65 % varbūtību uzvara tika dota Donam ar „Pēdējo vēstuli”, bet otro vietu atvēlot Olgai Rajeckai ar „Saule riet”. Latvijā „Aarzemnieki” bukmeikeru kantoru prognozes apgāza. Vai viņiem tas izdosies arī Eiropā?

Pēdējos gados Latvijai šajā mūziķu salidojumā neveicas – nu jau piecus gadus bijusi pilnīga izgāšanās un palikšana pusfinālā. Treknajos gados Eirovīzijā mums reiz ir izdevies uzvarēt, kad ar pārģērbšanos pārsteidza Marija Naumova. Nav peļama arī trešā vieta, kuru savulaik ieguva „Prāta vētra”.

Latvijas pārstāvji „Aarzemnieki” ar dziesmu „Cake to Bake”
Armēnijas pārstāvis Eirovīzijā Aram MP3 ar kompozīciju „Not Alone”
Kasjauns.lv/ Foto: Mārtiņš Ziders