Izveidots Raimonda Paula oficiālais fanu klubs "Maestro klubs"
Izveidots Raimonda Paula oficiālais fanu klubs "Maestro klubs".
Kultūra
2014. gada 23. aprīlis, 17:10

Izveidots Raimonda Paula oficiālais fanu klubs "Maestro klubs"

Jauns.lv

Izveidots Raimonda Paula oficiālais fanu klubs "Maestro klubs" un atklāta tāda paša nosaukuma mājaslapa "www.maestroklubs.lv", informēja fanu kluba pārstāve Gunita Krastiņa.

Kluba mērķis ir apvienot komponista talanta cienītājus, popularizēt Paula mūziku, informēt par viņa profesionālajām gaitām un plāniem. Ņemot vērā lielo interesi, kas par Paulu vērojama ārpus Latvijas, mājaslapai tiek veidotas arī krievu un angļu valodas versijas.

Biedrības "Maestro klubs" dibinātāji ir studente Krastiņa, daudzu Paula dziesmu tekstu autors Guntars Račs un "Mikrofona ierakstu" vadītāja Elita Mīlgrāve. Kluba izveidi ar labvēlību esot svētījis arī pats komponists. Kluba goda biedri ir sabiedrībā pazīstami cilvēki un mākslinieki, kurus ar Paulu saista skatuviska sadarbība, - dzejnieks Jānis Peters, Nacionālā teātra direktors Ojārs Rubenis, aktieris Jānis Paukštello, dziedātāji Laima Vaikule, Margarita Vilcāne, Ojārs Grinbergs, Normunds Rutulis u.c.

Mīlgrāve pauda, ka informācija par Paula aktivitātēm pašlaik ir haotiska. Kluba uzdevums, pēc viņas teiktā, būs šo informāciju sistematizēt, uzzinot jaunumus no paša komponista. Klubs ļaus saviem dalībniekiem pietuvoties Maestro personībai un viņa mūzikas burvībai, stāstīja Mīlgrāve.

Kluba biedri saņems paplašinātu informāciju par Paula radošo darbību - ikmēneša koncertu grafiku, ziņas par jaunākajiem ierakstiem un televīzijas pārraidēm. Biedri varēs uzzināt par paša komponista izjūtām pirms un pēc pirmizrādēm un koncertiem, kā arī citu informāciju. Kluba biedri varēs papildināt savu ierakstu kolekciju, izmantot cenu atlaides un rezervēt koncertu biļetes, laimēt īpašas balvas, kā arī sastapties ar pašu komponistu.

Par "Maestro kluba" biedru var kļūt katrs, kuram patīk Paula mūzika.

LETA/Foto: Evija Trifanova/LETA