foto: Publicitātes foto
27 lieliski iemesli, lai studētu Liepājas Universitātē
Tava izglītība
2023. gada 13. jūlijs, 09:00

27 lieliski iemesli, lai studētu Liepājas Universitātē

Reklāmas projekts

Sākot ar šā gada 14. jūliju sākas pieteikšanās studijām vienotajā uzņemšanas sistēmā portālā “Latvija.lv”. Studēt gribētājiem ir pieejamas 27 studiju programmas Liepājas Universitātē, tātad 27 lieliski iemesli, kādēļ studēt Liepājā. Uzņemšana bakalaura studiju programmās ir no 14. jūlija līdz 24. jūlijam, maģistra studiju programmās – no 18. jūlija līdz 27. jūlijam.

Studentu padomes priekšsēdētājs Andis Gailis ir gatavs iedrošināt katru, kurš izvēlas Liepājas Universitāti, sakot: “Liepājas Universitātē students jūtas gaidīts. Es, rīdzinieks, izvēlējos Liepājas Universitāti un ne mirkli to nenožēloju! Ja baidies, ka netiksi budžeta vietā, iesaku pamēģināt – veiksme vienmēr atnāk tad, kad vismazāk to gaidi.”

Dabas un inženierzinātņu fakultātes studenti ik dienas strādā ar datorvadāmām ierīcēm, izstrādā lietotnes, iepazīst atjaunojamo energoresursu izmatošanu un jaunākās ekotehnoloģijas. Paralēli studijām strādājot uzņēmumā bieži vien studenti iegūst pirmās pastāvīgās darba vietas.

Humanitāro un mākslas zinātņu fakultātes studiju programmas ir radītas studentiem, kuri ir gatavi iepazīt gan ideju vēsturi, gan jaunākās tehnoloģijas radošu ieceru īstenošanai, studentiem, kuri ir gatavi būt par studiju procesa līdzveidotājiem un personīgā attīstības ceļa meklētājiem. Studentiem, kuri ir gatavi apgūt jaunas valodas savas pasaules robežu paplašināšanai.

Pedagoģijas un sociālā darba fakultātē ir iespēja radoši meklēt atbildes uz jautājumiem, tajā pašā laikā veidoties par konkurētspējīgu speciālistu Latvijas darba tirgū. Labi pedagogi ar plaša mēroga domāšanu un atraktīvu rīcībspēju top Liepājā.

Vadības un sociālo zinātņu fakultātes studenti zina, ka vadītājs nav tikai amats – tas ir dzīvesveids! Ir vienkārši darīt to, ko dara visi. Grūtāk ir pretoties ikdienas rutīnai un būt ar neatkarīgu domāšanu.

Ar pamatstudiju piedāvājumu varat iepazīties šeit: https://www.liepu.lv/lv/1133/pamatstudijas, maģistrantūras studiju piedāvājums šeit: https://www.liepu.lv/lv/265/magistrantura.

Iepazīties ar to, kādā kārtībā notiek pieteikšanās, kādi dokumenti iesniedzami un vai ir kārtojami iestājeksāmeni, var šeit: https://www.liepu.lv/lv/nac-studet?utm_campaign=nac-studet-2022.

Ja ir jautājumi, vaicā: uznemsana@liepu.lv, tālr. 26190339.

Nekautrējies, stājies Liepājas Universitātē!