Joahima Zīgerista un Odiseja Kostandas vēlējumi Latvijai Ziemassvētkos
“Saglabāsim sirdī mīlestību un ticību ideāliem!”
Viedokļi
2021. gada 13. decembris, 04:00

Joahima Zīgerista un Odiseja Kostandas vēlējumi Latvijai Ziemassvētkos

Jauns.lv

Joahima Zīgerista un Odiseja Kostandas vēlējumi Latvijai Ziemassvētkos.

1. Izturēties pret Covid sērgu nopietni, bet bez histērijas un sabiedrības šķelšanas, ko ar saviem neloģiskajiem lēmumiem un ierobežojumiem ir panākuši Latvijas valdīkļi! Vakcinēsimies brīvprātīgi, jo, protestēt pret valdības muļķību nevakcinējoties, ir tāpat kā “sariebt saimniekam, neēdot vakariņas.”

2. Apturēt migrantu uzbrukumus mūsu robežām! Nekādā veidā neakceptēt Putina un Lukašenko bandītiski – čekistisko režīmu spēli ar cilvēkiem!

3. Apbruņot Latvijas armiju ar visjaunākajiem aizsardzības ieročiem! Putina  kliķe cenšas atjaunot PSRS impēriju jebkuriem līdzekļiem – jauni uzbrukumi  Ukrainai kļūst arvien reālāki. Ja mēs nebūsim gatavi pretoties, tad  nākamais mērķis būs  Baltijas valstis! 

4. Daudz stingrāk vērsties pret korupciju, īpaši pret karteļiem! Beidzot saukt pie atbildības šo shēmu īstenotājus, kā arī varas gaiteņos esošos sistēmas atbalstītājus un piesedzējus! 

5. Mērķtiecīgi radīt apstākļus tiešu ārvalstu investīciju piesaistei! Veidot uzņēmējdarbībai pievilcīgu tiesisko “klimatu”! Tikai tas garantēs jaunas, labi apmaksātas darba vietas, atturot jauno paaudzi no Latvijas pamešanas un veicinot jau aizbraukušo atgriešanos!

6. Beidzot izpildīt neskaitāmas reizes solīto mediķiem un pedagogiem! Arī viņu pacietības mērs var kļūt pilns, un tad sekas būs neprognozējamas!

7. Samazināt un kompensēt straujo energoresursu cenu kāpumu, kas draud ar Latvijas uzņēmumu konkurētspējas zaudēšanu un daudzu mājsaimniecību  izputēšanu! Energoapgādes nākotne jābalsta modernā Baltijas atomelektrostacijas projekta īstenošanā, tādējādi izbeidzot atkarību no Krievijas gāzes un ar tās piegādi saistīto ekonomisko un politisko šantāžu!

8. Veikt pensiju sistēmas padziļinātu revīziju! Pašreizējā sistēma ir netaisnīga un lielu daļu senioru novedusi pie reālas nabadzības! Valdīkļi straujo inflāciju izmanto vien tam, lai celtu savas algas, bet pensionāru plānie maciņi  ir tikai pašu veco ļaužu problēma!

9. Ģimeņu atbalstam izstrādāt saprotamu un nemainīgu valsts programmu, pretēji tikko pieņemtajiem atsevišķu politikāņu bezatbildīgi inspirētiem projektiem, kas  daudzu ģimeņu budžetu nevis palielina, bet pat ievērojami samazina.

10.  Nevainot savās likstās citus, bet tikai sevi. Paši taču ievēlējām Latvijas vēsturē nekompetentāko Saeimu, kas mūs “aplaimoja” ar vēl nekompetentāko Kariņa valdību. Turpmāk rūdītu afēristu, puņķainu zaļknābju un ar kailfoto paštīksminošos bārbiju vietā jānāk sabiedrību vienojošai, profesionālai un, galvenais, valstiski domājošai patriotu komandai, kas patiesi un ar darbiem godās nacionālās, vispārcilvēcīgās, demokrātiskās un kristīgās vērtības.

Šajos Ziemassvētkos nevienam nav jāsalst un jābadojas, tāpēc parūpējaties par vientuļajiem, uzaicinot ciemos vai iepriecinot ar dāvaniņu. Aizejiet uz Dievkalpojumu baznīcā vai pieminiet Pestītāja piedzimšanu katrs savā mājā. Nezaudējiet dūšu, ar Dievpalīgu visi sapņi un vēlējumi piepildīsies!

Priecīgus Ziemassvētkus novēl Joahims Zīgerists
Odisejs Kostanda!

Rakstiet: kostanda.odisejs@gmail.com

Raksts tapis sadarbībā ar Die Deutshchen Konservativen e.V.