Pirmais sniegs Latvijā

Otrdienas, 23. novembra, rītā Latvijas lielākajā daļā bija uzsnidzis šosezon pirmais sniegs. Visbiezākā sniega sega – trīs centimetri bija Kolkā, ...

gallery icon
51
Novadu ziņas
2021. gada 23. novembris, 13:27

Skaties pārsteidzoši balto Latviju: šosezon pirmais sniegs! FOTO. VIDEO

Elmārs Barkāns

Jauns.lv

Otrdienas, 23. novembra, rītā Latvijas lielākajā daļā bija uzsnidzis šosezon pirmais sniegs. Visbiezākā sniega sega – trīs centimetri – bija Kolkā, bet arī citviet Latvijā baltā sniega sega priecēja cilvēkus – līdz pat Latgales dienvidaustrumdaļai. Daudzviet pirmais sniegs jau bija uzsnidzis pirmdien. Otrdien pa dienu lielākajā daļā sniegs jau bija nokusis, bet to paspējuši iemūžināt gan foto, gan video. Jauns.lv piedāvā ielūkoties šoziem pirmajās sniega ainavās.

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

Par to lielu sajūsmu neizrādīja sētnieki un ceļu uzturētāji, kuriem nu nācās pārslēgties uz ziemas režīmu. Daudzviet snigšanu pavadīja arī sniegputenis.

Ventspils centrs:

Valkas stadions:

Pirmais sniegs Līgatnē:

Rūjienā snieg:

Meteorologi sola, ka šīs nedēļas nogalē un nākamnedēļ atkal cikloni var atnest lielāku nokrišņu daudzumu, un sniega segas biezums vietām var pārsniegt pat desmit centimetrus. Un būs ne tikai sniegs, bet arī sniegputenis, kā to piedzīvojām šīs nedēļas sākumā. Latvijas Vides, ģeoloģijas un meteoroloģijas centrs atkal lielāko snigšanu sola nākampirmdien, 29. novembrī.

Sniegs Siguldā:

foto: Talsu novada dome
Otrdien no rīta Latvijas izskatījās kā Ziemassvētku pasakā – bija uzsnidzis pirmais sniegs. Attēlā: Talsi.
recent icon

Jaunākās

popular icon

Populārākās