Miris Lauris no Rēzeknes Zaļā kora, kuram mēneša sākumā tika vākti ziedojumi
Diemžēl ne aizlūgumi baznīcā, ne naudas līdzekļu vākšana Lauri Komulu nespēja atgriezt pie veselības, un viņa dzīve aprāvās pašā jaunības gadu plaukumā.
Sabiedrība
2015. gada 21. jūlijs, 13:52

Miris Lauris no Rēzeknes Zaļā kora, kuram mēneša sākumā tika vākti ziedojumi

Jauns.lv

Vakar agri no rīta Rēzeknes slimnīcā nomira jaunietis no Rēzeknes Zaļo pakalnu kora - Lauris Komuls. Mēneša sākumā viņa rehabilitācijai tika vākti arī līdzcilvēku ziedojumi un baznīcā rīkoti aizlūgumi. Diemžēl dažas nedēļas pēc ūdenī gūtās traumas viņa dzīvība izdzisa.

Par nelaimi skumst visi, kuri jaunieti pazinuši. Draugi sociālajos tīklos publicē bildes un raksta atvadu vārdus:

Baiba Reine Puncule: "Vienmēr, Lauris Komuls, tu esi bijis ar mums, būsi un paliksi, pat tagad, esot enģelis... "

Normunds Litovnieks: "Kādreiz mēs vēl tiksimies, citā - labākā vietā. Vieglas smiltis!"

Linda Mežore: "To kas noticis nevar aptvert, Laura smaids, gaišums un pozitīvā enerģija, paliks atmiņā ik vienam, kurš viņu pazina.. Tu esi un būsi vienmēr mūsu sirdīs..!"

Juris Ostrovskis: "Žēl, ļoti žēl! Vēl šo sestdien bija runa par iespējamo koncertiņu, lai palīdzēt Laurim ... bet nu, dzīve ir nežēlīga... Līdzjūtība tuviniekiem un Normunds Zušs un Zaļo pakalnu kora dalībniekiem."

Jau mēneša sākumā portāls Kasjauns.lv publicēja Laura brāļa Reiņa Komula aicinājumu palīdzēt: „Ģimenē ir notikusi traģēdija un nepieciešama jūsu, draugu un paziņu palīdzība. Lauris, lecot ūdenī, ir lauzis mugurkaula kakla skriemeļus un sabojājis muguras smadzenes un pašlaik ir slimnīcā, viņam ir slikti ar veselību. Operācija ir noritējusi veiksmīgi, tomēr ir nepieciešama jūsu palīdzība. Esmu ļoti priecīgs redzot to, cik draugi un paziņas ir atsaucīgi un jūt līdzi manam brālim. Viņam paliek labāk, bet nu noteikti būs nepieciešama rehabilitācija un daudz kas cits, kas radīs lielus finansiālus izdevumus. Saprotu, ka ļoti būs nepieciešama nauda Laura atveseļošanās procesam. Jau iepriekš liels paldies visiem par atbalstu šajā smagajā situācijā!”

Diemžēl ne aizlūgumi baznīcā, ne naudas līdzekļu vākšana puisi nespēja atgriezt pie veselības, un viņa dzīve aprāvās pašā jaunības gadu plaukumā.

Kasjauns.lv/ Foto: Facebook.com, no izdevniecības "Rīgas Viļņi" arhīva