Gadu mija Jūrmalā. Lieliska izvēle atpūtai Ziemassvētku laikā un Jaunā gada sagaidīšanai
Ir vērts apmeklēt Jūrmalu Ziemassvētkos un gadu mijā.
Novadu ziņas
2016. gada 13. decembris, 12:50

Gadu mija Jūrmalā. Lieliska izvēle atpūtai Ziemassvētku laikā un Jaunā gada sagaidīšanai

Jauns.lv

Arī ziemā Jūrmala piedāvā plašas iespējas atpūtai draugu un ģimenes lokā. Tās ir gan Ziemassvētku brīvdienas kādā no Jūrmalas kūrortviesnīcām ar skatu uz jūru, gan Jaungada svinības restorānā ar burvīgu ziemas ainavu aiz loga, gan naksnīga pastaiga Dzintaru apgaismotajā pludmalē, gan sportiskas aktivitātes, aizraujoši koncerti, kā arī mākslas izstādes. Tas viss un daudz kas cits iespējams Jūrmalā!

Slidot prieks un naksnīgas pastaigas

Aktīvās atpūtas cienītājiem pašā Jūrmalas sirdī Majoros ir iespēja izbaudīt slidot prieku publiskajā slidotavā. Atsevišķās dienās pieejami laiki slidošanai ar nūjām. Aktuālāko informāciju par slidotavas darba laikiem un ledus grafiku var apskatīt mājaslapā

jssc.jurmala.lv

, Majoru sporta laukuma sadaļā.

Diennakts tumšajā laikā ikviens var doties pastaigā gar jūru pa izgaismoto Dzintaru pludmales pastaigu ceļu. No koka dēlīšiem izgatavotais pastaigu ceļš ir gandrīz kilometru garš.  Pludmale ir apgaismota posmā no Dzintaru koncertzāles Turaidas ielā līdz Tirgoņu ielai Majoros.

________________________________________________________________

Ziemassvētku festivāls Dzintaru koncertzālē

No 16. līdz 30. decembrim atjaunotā vēsturiskā Dzintaru koncertzāle aicina uz otro Ziemassvētku festivālu. Deviņos krāšņos koncertos tiksimies ar leģendāro Maestro Raimondu Paulu, izcilo latviešu pianistu Reini Zariņu, Valsts Akadēmisko kori Latvija diriģenta Māra Sirmā vadībā, trio Art-i-Shock, muzikālo apvienību Raxtu Raxti, Elīnu Šimkus un Trio Angelicus, Jāni Lūsēnu un Rīgas Doma zēnu kori, Xylem Trio un pasaulslaveno tenoru Aleksandru Antoņenko. Festivāla īpašie viesi – a cappella grupa no Lielbritānijas The Queen’s Six. Plašāka informācija –

www.dzintarukoncertzale.lv

, biļetes –

www.bilesuparadize.lv

________________________________________________________________

Jaungada nakts Kurshi Hotel & SPA

Kūrortviesnīcas Kurshi Hotel & SPA organizētajās Jaungada svinībās 31. decembrī no plkst. 20.00 jaunajā restorānā Kurshi terase būs iespēja iejusties pagājušā gadsimta astoņdesmito gadu mājas ballīšu atmosfērā, izbaudīt dažādus gardumus, izdejoties pie populārākajiem hitiem un iemūžināt īpašo svētku sajūtu tematiskajā fotostūrī. Par jautrību visa vakara garumā rūpēsies atraktīvais vakara vadītājs Andrejs Voļaņickis. Plašāka informācija:

www.kurshihotel.lv

________________________________________________________________

Svētku programma kūrortviesnīcā Baltic Beach Hotel

Jūrmalas lielākajā kūrortviesnīcā Baltic Beach Hotel svētku nedēļa sāksies ar svētku programmu Ziemassvētku fiesta. Trīs vakarus – 21., 22. un 23. decembrī – no plkst. 19.00 līdz 1.00 jūrmalniekiem un viesiem sagatavota īpaša izklaides programma: burvju mākslinieku triki, dzīvā mūzika un izsmalcinātas vakariņas. 24. decembra vakarā no plkst. 18.00 līdz 23.00 viesnīcas restorānā View Restaurant & Lounge notiks Ziemassvētku vakariņas ar piecu kārtu ēdieniem dzīvās mūzikas pavadījumā. Pirmajos Ziemassvētkos, 25. decembrī, no plkst. 13.00 līdz 17.00 vēlo brokastu cienītājiem iespēja nobaudīt Ziemassvētku Jazz branču.

Jauno gadu Baltic Beach Hotel aicina sagaidīt pasakas Alise Brīnumzemē motīvos. 31. decembra vakarā Brīnumzemē notiks dažādu mūziķu un mākslinieku priekšnesumi, maģija, dejas, un septiņu kārtu ēdienu vakariņas un grandioza uguņošana pie jūras. Izklaidējoša svētku programma arī bērniem. Plašāka informācija:

www.balticbeach.lv

________________________________________________________________

Džemmas Skulmes personālizstāde

Ikvienam mākslas cienītājam ir iespēja iepazīties ar jaunākajiem Džemmas Skulmes darbiem izstādē Krāsas garša Mākslas stacijā Dubulti. Šogad gleznotie darbi pārsteidz ar radošo uzdevumu vērienu. Izstāde apskatāma bez maksas līdz 2. janvārim katru dienu no plkst. 7.15 līdz 18.45.

________________________________________________________________

Venēcijas karnevāls SemaraH Hotel Lielupe

SPA & Conferences

Viesnīca SemaraH Hotel Lielupe SPA & Conferences aicina sagaidīt jauno gadu Venēcijas karnevāla noskaņās – viesus priecēs itāļu mūzika, krāšņas maskas, šovi, iluzionisti, īpaša svētku ēdienkarte, dzirkstošie dzērieni un ne tikai... Vakara gaitā ir sagatavoti dažādi pārsteigumi, spēles, izlozes un konkursi ar balvām. Bērniem ir paredzēta sava izklaides programma ar jautrām spēlēm, svētku konkursiem un citām aktivitātēm kopā ar animatoru. Plašāka informācija:

www.semarahhotels.com

________________________________________________________________

Jaungada ballīte kopā ar Lighthouse (Jomas iela 63)

31. decembrī jau no plkst. 20. 00 grilbārs Ligthouse parūpēsies, lai Vecgadu pavadītu un Jauno gadu sagaidītu ar pārsteigumiem, jautrām spēlēm, dejām un lielisku atmosfēru. Vakara laikā uzstāsies viens no labākajiem Latvijas iluzionistiem - Robijs Trankalis. Pusnaktī - dzirkstošs šampanietis, kopīga laimes liešanas aktivitāte un svētku salūts. Par mūziku visa vakara garumā parūpēsies DJ Artis Volfs. Plašāka informācija Facebook lapā - grilbārs Lighthouse, EVENT sadaļā.

________________________________________________________________

Ziemassvētku vakariņas un Jaungada programma Hotel Jūrmala SPA

Gardas Ziemassvētku vakariņas 24. decembrī un 7. janvārī no plkst. 19.00 mājīgā atmosfērā ar dzīvo mūziku un dažādiem priekšnesumiem piedāvā izbaudīt viesnīcas Hotel Jūrmala SPA restorāns Jūrmala. 31. decembrī no plkst. 21.00 viesus priecēs Jaungada programma Džezā tikai meitenes. Programmā arī svētku vakariņas. Bērniem paredzēta izklaides programma ar rotaļām un pārsteigumiem. Plašāka informācija:

www.hoteljurmala.com

________________________________________________________________

Jaungada pasākums Dzintaru mežaparkā

1. janvārī Dzintaru mežaparkā no plkst. 12.00 līdz 17.00 norisināsies Jaungada pasākums latviešu tradīcijās. Jūrmalniekiem un pilsētas viesiem būs iespēja mācīties latviešu tradicionālās dejas un rotaļas, vērot folkloras ansambļa priekšnesumus, liet laimes, izmēģināt spēkus slēpju sacensībās un ziemas kērlingā. Bērniem prieku sagādās pikošanās un eglīšu dekorēšanas sacensības. Gan lieli, gan mazi varēs piedalīties māla figūru veidošanas darbnīcā, krāsaino akmeņu darbnīcā un masku izgatavošanas darbnīcā. Ieeja pasākumā bez maksas. Plašāka informācija:

www.visitjurmala.lv

Kasjauns.lv / Publicitātes foto