Sabiedrība
2020. gada 21. decembris, 12:32

VIDEO: drosmīgā ceļotāju ģimene no Latvijas noslēdz tūri pa Tenerifi

Jauns.lv

Tūrisma raidījuma “Ceļot bez robežām” noslēdzošajā sērijā par braucienu uz saulaino Tenerifi Cīruļu ģimene dalās iespaidos par ainavām, eksotiskajiem ēdieniem un dzērieniem.

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

Cīruļi ir kaislīgi sportiska, veselīga dzīvesveida entuziasti. Ivars ir 2012. gada pasaules čempions spēka trīscīņā un vairāku pasaules rekordu īpašnieks, savukārt viņa sieva Lelde aizraujas ar fitnesu un pārzina veselīgu un sportisku uzturu.

Abi kopā ir izveidojuši sporta biedrību “GoldBarbell”, kas visā Latvijā organizē dažādus sporta festivālus gan bērniem, gan pieaugušajiem, viņiem ir arī sava privātā sporta bāze Dobelē, kur Cīruļi rīko treniņnometnes, tostarp arī profesionāliem sportistiem.

Cita starpā vērts arī piebilst, ka tieši Ivars Cīrulis Latvijā aizsāka aktīvu pasaulē virālā deju izaicinājuma “Jerusalema” popularizēšanu, kā rezultātā vairākās pašvaldības, Sākot ar Dobeli, metās lielā skaitā izdejot populāro deju, nofilmējot priekšnesumu videoklipus.

Filmē krabīšus un bauda dzērienus

“Piedzīvojumi Tenerifē turpinās ar Maskas aizu, kaktusa saldējumu, venecuēliešu gardajiem ēdieniem, bet jau nākamajā dienā dodamies uz salas ziemeļiem, pilsētām Garačiko, kur apskatam lavas baseinus, pabildējamies un cenšamies uzfilmēt krabīšus un Icod de los Vinos pilsēta, kur apskatam pasaules vecāko pūķa koku un nodegustējam vietējos dzērienus!,” sērijas aprakstā izklāsta Cīruļi.

To, kā izdevies nokļūt Tenerifē laikā, kad pasauli joprojām nomoka Covid-19 pandēmija, pāris detalizēti izstāstīja iepriekšējās sērijās.

Lelde neslēpa, ka gatavošanās šim ceļojumam bijusi pietiekami sarežģīta. Rūpīgi plānota gan palikšana, gan transportēšanās, turklāt visu laiku joprojām saglabājoties neziņai par to, vai beigās viss izdosies.

Tenerifē ceļotāju ģimenei ir tuvi cilvēki, kuri arīdzan palīdzējuši. Cīruļu ģimene galamērķī nonākusi, sākotnēji lidojot uz Angliju. Abiem līdzi devušies arī bērni. Pēc atgriešanās Latvijā Cīruļi sola ievērot pašizolāciju.

recent icon

Jaunākās

popular icon

Populārākās