foto: no izdevniecības Rīgas Viļņi arhīva
Ar Covid-19 saslimis mūziķis Arnis Račinskis - vīrs, kura balss veikalos mums atgādina: "Mājas, ziepes, divi metri!"
Arnis Račinskis.
Sabiedrība
2020. gada 26. novembris, 13:20

Ar Covid-19 saslimis mūziķis Arnis Račinskis - vīrs, kura balss veikalos mums atgādina: "Mājas, ziepes, divi metri!"

Jauns.lv

Par to, ka ir Covid-19 pozitīvs, sociālajos tīklos pavēstījis mūziķis Arnis Račinskis. "Mazliet traģikomiski, ka esmu tā balss, kas veikalos saka: "rokas, ziepes, divi metri!" - ar visu to, ka zināju, kas darāms, nespēju būt uzdevumu augstumos ar čomiem," vēsta viņš.

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

Grupas "Laika suns" mūziķis sociālās saziņas tīklā "Twitter" ierakstījis: "Pozitīvs! Esmu vīrusa nēsātājs.Tā tas arī notiek - tiekoties, strādājot ar cilvēkiem. Sen pazīstamiem, patīkamiem, tautā populāriem utt, uz vietas visi veseli, priecīgi. Jau ceturtais no mums ir pozitīvs, par vēl diviem no tās dienas nav info. Rādiet šo kā piemēru!"

Akurāt pirms nedēļas Račinskis tviterī rakstīja: "Nedēļa tikai pusē, bet jau esmu ticies un stundas kopā pavadījis telpās ar tēju divdesmit cilvēkiem, kas nav no manas 'mājsaimniecības'. Reizēm ar maskām, pārsvarā visi bez. Jo hei, kas gan tāds var notikt, tik pāris nedēļas sāpes krūšukurvī, nu moš pie ventilatora. Ir neomulīgi."

Vēl pēc dažām dienām sekoja ieraksts: "Divi no pagājušās nedēļas studijas viesiem šodien ir pozitīvi. Man visas iespējas pievienoties."

Tālāk sekoja paziņojums, ka viņš, lai gan ir kontaktpersona, no Slimību profilakses un kontroles centra nekādu zvanu vēl nav saņēmis. Jūtoties gan labi.

Tad devies veikt testu, un rezultāts - pozitīvs.

Dzīve un nāve Covid-19 pacientu nodaļās visā pasaulē [Brīdinām, nepatīkami skati!]

gallery icon
44

recent icon

Jaunākās

popular icon

Populārākās