2020. gada 15. aprīlis, 21:26

"Es ļaunas domas domāju par to meiteni." Misionārs Aleksis Daume intervijā ar Annu Rozīti aicina nospārdīt pusaudzi

Jauns.lv

LTV raidījuma "Saknes debesīs" vadītājs Aleksis Daume intervijā "You Tube" kanālā "Tuvāk sev ar Annu Rozīti" skarbi izteicies, kā noprotams pēc viņa teiktā, par zviedru skolnieci un vides aktīvisti Grētu Tūnbergu.

Vairāk nekā stundu garajā intervijā Aleksis Daume runā par daudz un dažādām tēmām. Viena no tām ir bērnu audzināšana, pusaudžu pieaugšana, izglītības sistēma un citas.

Sarunas gaitā Daume izsakās, kā noprotams arī par zviedru vides aktīvisti Grētu Tūnbergu, kura ir skolniece: "Es, iespējams, būšu ļauns pasakot to, bet ir kāda meitenīte, kura ik pa brīdim virtuālajā pasaulē mums rāda ar sašķiebtu ģīmi - jūs mums sabojājāt manu nākotni un visas šīs lietas. Tad viņu tur ceļ gaismiņā. Es dažkārt ļaunas domas domāju par to meiteni. Ekrāna priekšā nedrīkst tāda lietas teikt, bet es labprāt pateiktu..." Uz ko raidījuma vadītāja Anna Rozīte atbild: "Saki!"

"Es dažkārt ar jauniešiem, kad runāju par šo tēmu, viņi saprot, par ko es saku. Satiekat to meiteni un nospārdiet viņu," sacīja Daume.

"Es saprotu, ka viņa ir pievilta kaut kādā ziņā. Tāpēc, ka šāda mūžīgā sūdzēšanās par globālām lietām ir absolūti bezjēdzīga un viņa neko nedara," turpināja Daume.

Par Daumes izteikumiem neklusē arī "Twitter" lietotāji.

foto: Ekrānuzņēmums no Twitter
foto: Ekrānuzņēmums no Twitter
foto: Ekrānuzņēmums no Twitter

Vides aktīvistes Grētas Tūnbergas dzīve

gallery icon
57