BOBE.me izplata aicinājumu visiem Baltijas māksliniekiem
Kultūra
2020. gada 18. marts, 11:08

BOBE.me izplata aicinājumu visiem Baltijas māksliniekiem

Karlīna Timofejeva

BOBE.me aicina mūziķus un māksliniekus vienoties kopīgā radošā akcijā, daloties atbalstā viens otram un veicinot optimismu.

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

#kopāmājās #togetherathome

Šobrīd pasaule sastopas ar milzīgu izaicinājumu, cīnoties ar COVID-19 vīrusu un valstīs vienā pēc otras tiek izsludināti ārkārtas stāvokļi, lai maksimāli ātri ierobežotu vīrusa izplatību. Pasākumi tiek atcelti, robežas tiek slēgtas un Baltijas valstis šajā visā arī nav izņēmums.

Šis ir laiks, kad mums visiem nepieciešama kopības sajūta, atbalsts un uzmundrinājums. Un kaut arī valstu robežas pašreiz tiek slēgtas, mēs vēlamies atvērt vienotu komunikācijas platformu mūziķiem un māksliniekiem, kur dalīties ar mūziku, pārdomām un iedrošinājumu.

Mēs - Bobe.me komanda, kopā ar draugiem no video risinājumiem No Limits! ticam, ka mūzika un māksla ir spēcīgs rīks kopības veidošanai, kā arī labākais iedvesmas un drosmes avots. Tāpēc aicinām māksliniekus vienoties kopīgā radošā kampaņā un, izmantojot mūsdienu tehnoloģijas un tiešsaistes rīkus, dalīties ar savu mūziku tādējādi iedvesmojot un palīdzot visiem kopīgi pārvarēt šo sarežģīto posmu.

Kā tas notiek:

Pāris īsi priekšlikumi video saturam:

  • Iepazīstiniet ar sevi;
  • 2-3 dziesmas, ko vēlaties nospēlēt;
  • Papildus varat izcelt kādu dziesmu, piemēram, pirmā dziesma, ko iemācījāties nospēlēt/nodziedāt, jūsu pašu vai kāda tuvinieka mīļākā dziesma, utml.;
  • Noslēgumā aicinām nodot kādu uzmundrinošu un iedrošinošu ziņu skatītājiem/klausītājiem. Tā var tikt vienkārši pateikta vārdiem, tā var būt dzejā, dejā vai zīmējumā - ļaujiet fantāzijai vaļu. J

Ja nepieciešama palīdzība ar ierakstu - lūgums dot ziņu, rakstot uz e-pastu: info@bobe.me vai Facebook ziņā. Mēs varam arī veikt Skype video sazvanu un ierakstu veikt savā pusē.

SVARĪGI! Lūdzu, nekādā gadījumā neorganizējiet grupas tikšanās! Mūsdienās ir daudz un dažādi tiešsaistes veidi, kā kopīgi darboties, tai skaitā muzicēt. Drošības apsvērumi, kas pieņemti visās Baltijas valstīs ir nopietni un tiem ir 100% jāseko. Mēs uzsveram - lūdzu, PALIECIET MĀJĀS!

Modernie saziņas līdzekļi un tehnoloģijas ļauj mums būt kopā un vienotiem pat tad, kad fiziskās kontaktēšanās iespējas ir ārkārtīgi ierobežotas. Būsim vienoti un dalīsimies atbalstā, iedvesmā un radošumā!

Šis ir aicinājums visiem Baltijas māksliniekiem! Jūs varat veidot saturu jebkurā valodā, tomēr ieteikums kaut daļu veidot angliski, lai to var saprast plašākas auditorijas.

recent icon

Jaunākās

popular icon

Populārākās

Best Of Baltic Entertainment jeb Bobe.me ir vairāk kā 46 tūkstoši sekotāju online kanālos, kas būs priecīgi dzirdēt jūsu mūziku, pārdomas un novēlējumus.

Aicinām māksliniekus dot ziņu par dalību šajā iniciatīvā rakstot uz šiem e-pastiem:
anna@bobe.me vai evelina@bobe.me, vai 
uzrakstīt ziņu bobe.me Facebook kontā: facebook.com/bobemeBaltics vai
Instagram kontā: instagram.com/bobe_me,

lai mēs varētu sagatavot tehnisko bāzi atbilstoši prognozējamajam apjomam.

Piesekojiet bobe.me kanāliem, lai varam arī turpmāk jūs informēt par aktuālo Baltijas izklaides jomā!

#paliecmājās #peliecdrošībā #kopāmājās

#stayhome #staysafe #togetherathome