foto: Renāte Briede/LETA
Slēgs satiksmi Lenču ielas posmā; vairākās vietās Rīgas centrā satiksmi ierobežos
Ceļa zīme.
Runā Rīga
2020. gada 19. februāris, 16:55

Slēgs satiksmi Lenču ielas posmā; vairākās vietās Rīgas centrā satiksmi ierobežos

Sadarbībā ar Rīgas pašvaldību

Saistībā ar siltumtrases izbūves darbiem no 25. februāra līdz 1. martam tiks slēgta transportlīdzekļu satiksme Lenču ielā, posmā no Strēlnieku ielas un Lenču ielas krustojuma līdz ēkai Lenču ielā 2, portālu Jauns.lv informēja Rīgas pašvaldībā.

Savukārt no 2. marta līdz 7. martam tiks slēgta transportlīdzekļu satiksme Strēlnieku ielā, posmā no ēkas Strēlnieku ielā 17 līdz Strēlnieku ielas un Lenču ielas krustojumam.

Darbu veicējiem uzdots nodrošināt transportlīdzekļiem apbraucamo ceļu un ceļa zīmju izvietošanu, kā arī iedzīvotāju un uzņēmumu (kuri atrodas slēgtajos ielu posmos) transportlīdzekļu piebraukšanu pie dzīvesvietas vai uzņēmuma.

Tikmēr saistībā ar Melnkalnes ārlietu ministra Srdžana Darmanoviča darba vizīti Latvijā no 20. februāra plkst. 15.00 līdz 21. februāra plkst. 9.00 tiks aizliegta transportlīdzekļu apstāšanās un stāvēšana Raiņa bulvārī, pie ēkas Raiņa bulvārī 5/6.

Tostarp nepieciešamības gadījumā tiks ierobežota vai īslaicīgi slēgta transportlīdzekļu satiksme un gājēju kustība:

·        pie ēkas Raiņa bulvārī 5/6;

·        pie ēkas Aspazijas bulvārī 24;

·        pie ēkas Pils ielā 12;

·        pie ēkas Krišjāņa Valdemāra ielā 3.

Sabiedriskā transporta satiksme un gājēju kustība pie delegācijas pārstāvju apmeklējamiem objektiem tiks regulēta atbilstoši nepieciešamībai.

Savukārt saistībā ar filmēšanu 21. februārī no plkst. 4.00 līdz plkst. 11.00 tiks aizliegta transportlīdzekļu apstāšanās un stāvēšana Kronvalda bulvārī, pie ēkas Kronvalda bulvārī 2 uz gājēju ietves.

Par filmēšanas darbu norisi ir atbildīga SIA „Film Angels Productions”.