foto: Paula Čurkste/LETA
"airBaltic" lidmašīna pusceļā no Rīgas uz Spāniju maina maršrutu un nosēžas Francijā
Aviokompānijas "airBaltic" pārstāve informēja, ka novirzītais reiss veiksmīgi nolaidies Francijā.
Sabiedrība
2020. gada 12. februāris, 12:20

"airBaltic" lidmašīna pusceļā no Rīgas uz Spāniju maina maršrutu un nosēžas Francijā

Jauns.lv

Saskaņā ar publiski pieejamo informāciju, "airBaltic" reiss BT677 no Rīgas uz Malagu (Spānija) mainījis kursu un nosēdies Francijā.

Jauns.lv sazinājās ar "airBaltic" korporatīvās komunikācijas vadītāju Alisi Briedi, kura informēja, ka konkrētā lidmašīna kursu mainījusi tehnisku iemeslu dēļ.

Lidmašīna veiksmīgi nosēdusies Bordo lidostā, Francijā, pasažieriem viss ir kārtībā un patlaban tiekot strādāts pie tā, lai cilvēkus veiksmīgi nogādātu ieplānotajā galamērķī - Malagā, Spānijā.

Lidmašīnai izslēdzies viens no dzinējiem

"airBaltic" apstiprina, ka tās 12. februāra lidojums BT677 no Rīgas uz Malagu tehnisku iemeslu dēļ tika novirzīts uz Bordo, Franciju. Drošība ir "airBaltic" nozīmīgākā prioritāte. Lidojuma laikā tās kapteinis ziņoja, ka izslēdzies viens no dzinējiem. Atbilstoši visām standarta procedūrām, lidojums tika novirzīts un tas droši piezemējās Bordo. Lai pasažierus nogādātu uz un no Malagas ar iespējami mazāku kavēšanos, no Rīgas tiek organizēts īpašs pārtransportēšanas reiss. "airBaltic" pasažierus nodrošinās ar maltītes un atspirdzinājumu kuponiem. Lidsabiedrība atvainojas pasažieriem par sagādātajām neērtībām," pausts lidsabiedrības oficiālajā komentārā.