foto: Publicitātes foto
“Splendid Palace” piedāvā īpaši erotisku 14. februāra randiņu
Runā Rīga
2020. gada 6. februāris, 17:48

“Splendid Palace” piedāvā īpaši erotisku 14. februāra randiņu

Sadarbībā ar Rīgas pašvaldību

Aizmirsti par aizspriedumiem, pieticību un bailēm. Atver dvēseli emocijām, jūtām, baudai un kaislei. 2020. gada 14. februārī tiekamies kinoteātra “Splendid Palace” * zālē ar pieklusinātu gaismu, viegli elektrizējošu gaidu sajūtu un erotikas noskaņu uz lielā ekrāna. Tiks demonstrēta filma “Lēdijas portrets ugunī” un Erotisko īsfilmu festivāla izlase “Best Erotic Shorts”.

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

Plkst. 18.30 tiks demonstrēta filma “Lēdijas portrets ugunī” (2019), kas ieguvusi balvu par labāko scenāriju Kannu kinofestivālā un Eiropas Kinoakadēmijas balvu pasniegšanas ceremonijā. Nominēta Kannu kinofestivāla Zeltas palmas zaram par gada labāko filmu.

Pirms seansa psiholoģijas doktores Diānas Zandes ievadlekcija un saruna par attiecībām.

foto: Publicitātes foto

Filma “Lēdijas portrets ugunī” ir par Franciju 18. gs. beigās. Jauna sieviete Eloīze saderinājusies ar vecākās māsas bijušo līgavaini no Milānas. Lai līgavainis redzētu, kāda izskatās viņa gaidāmā sieva, kādam ir jāuzglezno Eloīzes portrets un pirms kāzām tas viņam jānosūtītu. Tomēr Eloīze nevēlas precēties un atsakās no sava portreta gleznošanas. Viņas māte nolīgst gleznošanas skolotāju Mariannu, kurai ir uzticēts gleznot bez saderinātās klātbūtnes un piekrišanas, viņai nezinot. Spītējot ne īpaši patīkamiem laikapstākļiem, ar katru brīdi Marianna iepazīst Eloīzi arvien vairāk. Slepus glezna top, bet pavadītais laiks kopā ļauj sievietēm atklāties vienai pret otru, rodas cieša draudzība, un arī Eloīzas teju vienmēr sakniebtās lūpas pamazām atraisās smaidā.

foto: Publicitātes foto

Filmas apmeklējums vecuma ierobežojums: 16+. Tiek demonstrēta franču un itāļu valodā ar subtitriem latviešu un angļu valodā.

Filmas treileri skaties šeit:

Plkst. 21.00 varēs noskatīties septiņas labākās, kaislīgākās un seksīgākās īsfilmas no Erotisko īsfilmu festivāla “Best Erotic Shorts”. Programmā īsfilmas no Spānijas, Brazīlijas, Francijas, Zviedrijas un Polijas. Tās tiks demonstrētas oriģinālvalodā ar sinhrono tulkojumu latviešu valodā. Apmeklējums vecuma ierobežojums: 18+. Vairāk par īsfilmām var lasīt šeit.

Paralēli kinoteātrī tiks demonstrētas filmas:
•    “Dzīves labākie gadi”


•    “Klases salidojums 2”

recent icon

Jaunākās

popular icon

Populārākās