foto: LETA
Lūdz palīdzību Andrejam Rubinam - reiz tik spožais futbolists palicis bez iztikas līdzekļiem
Latvijas futbola izlases pussargs Andrejs Rubins 2011. gadā piedalās preses konferencē, kurā informē par gaidāmo spēli starp Latvijas un Maltas valstsvienībām "Skonto" stadionā.
Sabiedrība
2019. gada 26. novembris, 12:55

Lūdz palīdzību Andrejam Rubinam - reiz tik spožais futbolists palicis bez iztikas līdzekļiem

Jauns.lv

Grūtā situācijā nonākusi viena no Latvijas futbola slavas gadu spožākajām zvaigznēm Andrejs Rubins, kas šodien svin savu 41. dzimšanas dienu.

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

Kā sociālās saziņas tīklā "Twitter" ierakstījis futbola skolas "Metta" ģenerālsekretārs Ģirts Mihelsons, Rubins ir palicis bez ikdienas iztikas līdzekļiem.

"Sadzīve pēc spīdošas karjeras izlasē ir izvērtusies sūra. Vairāki klubi un citi draugi sedza gūžas operāciju. Šobrīd mūsu Andrejs ir bez ikdienas iztikas līdzekļiem," raksta Mihelsons, publiskojot arī bijušā futbolista bankas kontu LV84UNLA0055000562933, kurā aicina ikvienu palīdzēt kaut ar vismazāko ziedojuma apjomu.

Rubins aiz Vitālija Astafjeva ir Latvijas izlasē otrais visvairāk spēļu aizvadījušais futbolists. Viņš nospēlējis 117 mačus, ar izlasi piedalījās arī 2004. gada Eiropas čempionāta finālturnīrā. Savas karjeras laikā uzmirdzēja Rīgas "Skonto", kļuva par trīskārtēju Latvijas čempionu un divkārtēju Latvijas kausa ieguvēju.

Tad pievienojās Londonas komandai "Crystal Palace", pēcāk spēlēja Krievijas klubos Jaroslavļas "Šiņņik" un Maskavas "Spartak". Vēlāk atgriezās Latvijā - uzspēlēja "Liepājas metalurgā", tālāk ceļi aizveda uz Baku "Inter", citu Azerbaidžānas galvaspilsētas klubu "Karabah", bet karjeru viņš 2013. gada martā noslēdza vēl citā šīs valsts komandā "Simurq".

recent icon

Jaunākās

popular icon

Populārākās