foto: Jānis Škapars/TVNET
"Nākamajā Saeimā dziedās, dzers un kausies" - soctīklotāji iesmej par Kiviča iešanu politikā
Politika
2018. gada 27. jūlijs, 19:33

"Nākamajā Saeimā dziedās, dzers un kausies" - soctīklotāji iesmej par Kiviča iešanu politikā

Jauns.lv

Sociālajos tīklos apspriestākais temats nu jau pusotru dienu ir muzikanta Andra Kiviča pievienošanās partijai KPV.LV. Cilvēki spriež, ka bēdīgi slaveno oligarhu trijotni AAA (Andris, Aivars, Ainārs) nu nomainīs KKK (Kaimiņš, Kambala, Kivičs).

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

Par savu lēmumu doties politikā, pametot RīgaTV 24 raidījumu "Rampas ugunīs", Andris Kivičs paziņoja vakar feisbukā. Iepriekš viņš bija Nacionālās apvienības biedrs. Kopš jaunā paziņojuma brīža sociālo tīklu asprāšu enerģija nav vairs apturama. Piemēram, inteliģentajā tviterī cilvēki nebeidz sašust par šī politiskā spēka satvaru.

Lūk, daži no ierakstiem:

Jau vēstījām, ka ar vārdiem "Paldies "Rīga TV24" un raidījuma "Rampas Ugunis" komandai un skatītājiem par šiem 4 gadiem un 1100 raidījumiem. Ir pienācis laiks, es eju politikā," Kivičs paziņoja par iešanu politikā, pareģojot savam politiskajam spēkam "KPV LV" uzvaru. 

Jāatgādina, ka nupat virtuālo vētru sociālajos tīklos sacēla basketbolista Kaspara Kambalas došanās politikā.

Arī Kiviča fokusa maiņa izsaukusi šādas tādas debates tviterī. "Novēlu Jums kultūras ministra amatu!" visticamāk, ironiski sacījusi kāda sociālo tīklu lietotāja, kamēr skandalozais Viesturs Rudzītis Kivičam novēlējis veiksmi un sacījis, ka ir sajutis Kiviča potenciālu, kā arī to, ka topošais politiķis jūtot nācijas nervu. 

recent icon

Jaunākās

popular icon

Populārākās