Saskanīgāko TV pāru TOP 5!
Kultūra
2010. gada 12. februāris, 07:14

Saskanīgāko TV pāru TOP 5!

Jauns.lv

Par godu visu mīlētāju dienai Kasjauns.lv, aptaujājot piecdesmit sabiedrībā pazīstamas personas, vēlējās noskaidrot, kurš televīzijas pāris ir vissaskanīgākais, interesantākais un valdzinošākais. Vadītāju šarms un savstarpējā „ķīmija” ekrānā ir būtiskākie faktori, ko pamana un vērtē skatītājs. Uzziniet, kuri pāri izpelnījušies visu laiku saskanīgākā tandēma titulu!

Televīzijas pāri mums nav mazums – ziņu raidījumu vadītāji, analītisko raidījumu vadītāji, šovu vadītāji un pat seriālu pāri! Kurš no visiem būs iekarojis vislielākās skatītāju simpātijas?

Horeogrāfs un deju grupas „Dzirnas” vadītājs Agris Daņiļēvičs un dziedātāja Ance Krauze par saskanīgāko pāri uzskata „Bez tabu” vadītājus Juri Šteinbergu un Evelīnu Strazdiņu. „Viņiem kopā ļoti labi izdodas vadīt raidījumu,” pārliecināta ir Ance. Savukārt dziedātāja Ella uzskata, ka saskanīgākais televīzijas pāris ir LNT rīta ziņu raidījuma „900 sekundes” vadītāji Kristīne Garklāva un Ģirts Timrots. Interesanti, ka tā domā arī pats Ģirts: „Ja jau neesam piecu gadu laikā sastrīdējušies, tad noteikti esam ļoti saskanīgi!”

Savukārt aktieris Normunds Laizāns atzīst, ka viņam patīk «Bez tabu» vadītāji Juris Šteinbergs un Agnese Drunka. Viņaprāt, viņi lieliski viens otru papildina un interesanti vada raidījumu par cilvēkiem interesantām tēmām. Bet dziedātājs Kaža jeb Kārlis Būmeisters uz jautājumu par saskanīgāko pāri atbild nedomājot: „Nav divu domu, ka tie ir raidījuma „Nekā personīga” vadītāji Ilze Jaunalksne un Jānis Krēvics!”

 Nevienam nav noslēpums, ka viens no atraktīvākajiem televīzijas pāriem ir bijis īsts pāris arī dzīvē. Proti, runa ir par LNT „Tautas balss” vadītājiem Elīnu Doļģi un Māri Grigali. Šos vadītājus par saskanīgāko televīzijas pāri uzskata, piemēram, režisore un producente Žaklīna Cinovska, LTV1 „seja” Uģis Joksts un Ella. Nav īsti zināms, vai šobrīd Elīna un Māris ir kopā arī ārpus televīzijas ekrāna, bet viens ir pavisam skaidrs – var redzēt, ka viņus saista vai ir saistījis kaut kas vairāk par kolēģu attiecībām, un tas viņu darbam ekrānā nāk tikai par labu. Tieši tāpēc viņus pamana – ķircināšana, viegls flirts un smiekli ir jau kļuvuši par neatņemamu „Tautas balss” sastāvdaļu, kas raidījumu padara dzīvespriecīgāku un viegli skatāmu. Arī intervijā žurnālam „Kas Jauns” abu starpā aizvien jūtama romantisma dzirksts. Piemēram, uzdodot jautājumu par Elīnas sapņu princi, Māris smejot ir pārliecināts, ka tas ir viņš. „Melniem matiem, skaļu, labu nostādītu balsi. Jā, jā, jā.. Redzi, gandrīz viss no tā ir piepildījies. Tikai gredzena nav un kāzas nav bijušas…”  Bet uz jautājumu, kas vienam otrā patīk, Māris ir atklāts un tiešs: „Man Elīna ļoti patīk. No matu galiņiem līdz papēžiem..”. Arī Elīna glaimo savam ekrāna partnerim, sakot, ka viņai ļoti patīk, ka Māris var būt ļoti smieklīgs, tāpēc ar viņu būt kopā ir aizraujoši.

Dziedātāja Jolanta Gulbe atzīstas, ka televizoru skatās ļoti reti, bet viņas atmiņā ir palicis tāds lielisks tandēms kā Baiba Sipeniece -Gavare un Valters Krauze: „Viņi viens otru saprot no pusvārda un prot iziet no jebkuras sarežģītas situācijas, kādas piedzīvo pasākuma un raidījuma vadītāji. Ļoti profesionālas un interesantas personības!”

Katru dienu mēs televīzijā varam sekot līdzi arī pašmāju seriāla „UgunsGrēks” varoņiem un viņu dzīves līkločiem, tāpēc aktrise un mūziķa Ūdrīša draudzene Ilona Balode par saskanīgāko pāri izvēlas tieši vienu no seriāla pāriem – Helēnu (Zane Daudziņa) un Donātu (Aldis Siliņš). „Viņi abi ir izcili saskanīgs, kolorīts un amizants pāris!” saka Balode.

Bet pasaules apceļotājs un uzņēmējs Jānis Vaišļa ilgi domā, līdz nosauc, viņaprāt, labāko pāri. Pēc Vaišļas domām, pašreiz nav neviena tandēma, kas ideāli viens otru izjustu, kā tam būtu jābūt saskanīga televīzijas pāra starpā. „Varu nosaukt vien Noru Bumbieri un Viktoru Lapčenoku, kā arī  Roberto Meloni un Elizabeti Zagorsku – tie ir pāri, kas viens otru lieliski papildina!”

Kasjauns.lv/ FOTO: no izdevniecības „Rīgas viļņi” foto arhīva