1dienas
19stundas
26minūtes
45sekundes

Abonē 2025. gadam ar atlaidēm līdz 57% un saņem garantētas dāvanas 55€ vērtībā!

Abonēt žurnālu
Sabiedrība

Vasaras skaistākais tusiņš Salacgrīvā. FOTO

Jauns.lv

Jau no agra rīta "Positivus" festivāla apmeklētāji pulcējās pludmalē, kur laiku pavadīja, ne tikai sauļojoties, bet arī aktīvi atpūšoties.

Vasaras skaistākais tusiņš Salacgrīvā. FOTO...

Rīta pusē un pa dienu cilvēki labprāt izmantoja festivāla piedāvātās izklaides - vingroja, frizējās, kā arī izmantoja iespēju piedalīties pulsa efekta meistarklasēs.

Britu grupa ''Muse" "Zanussi" brīvdabas veļas mazgātavā iedevusi izmazgāt trīs veļas grozus ar drēbem un dvieļiem, informēja ''Electrolux Latvia" komunikācijas konsultante Zane Bojāre. Karstā un sausā laika dēļ 17.jūlija pēcpusdienā jau bija pārsniegts pagājušā gada rekords, un izmazgātas vairāk nekā 400 drēbes.

Festivāla rīkotāji padomājuši arī par bērnu nodarbināšanu, kuri savu radošo garu izpauž, gan zīmējot krāsainu zīmējumus, gan krāsojot, līmējot un izgreznojot papīra šķīvjus ar graudaugiem.

"Positivus" pirmā vakara koncerti bija plaši apmeklēti un daļa no apmeklētājiem lustēšanos turpināja līdz pat agram rītam.

Vakar no rīta noritēja festivāla teritorijas sakopšana un atkritumu aizvešana. Pēc festivāla pirmā vakara atkritumu urnas bija pārpildītas.

Interesantu piedāvājumu šogad apmeklētājiem sagādājis "Tele2". Kā liecina festivāla programmā iekļautā informācija, pie skatuvēm atrodami liela auguma vīri zaļos krekliņos, kuri ir gatavi maza auguma meitenes dažas dziesmas turēt uz pleciem, lai sniegtu viņām iespēju redzēt uz skatuves notiekošo.

„Positivus” festivāls Salacgrīvā

Festivāla apmeklētāji šodien ar nepacietību gaida sestdienas vakara galveno viesu "Scissor Sisters", "Muse" un īslandiešu izpildītājas Kira Kira koncertus.

Jau ziņots, ka piektdien, 16.jūlijā, un sestdien, 17.jūlijā, Salacgrīvā jau ceturto gadu pulcējas ievērojams skaits cilvēku uz mūzikas un mākslas festivālu "Positivus".


LETA/foto:LETA