Numerologs: šīs Saeimas vēlēšanas no numeroloģijas viedokļa ir visharmoniskākās
Sabiedrība
2010. gada 29. septembris, 11:04

Numerologs: šīs Saeimas vēlēšanas no numeroloģijas viedokļa ir visharmoniskākās

Jauns.lv

10.Saeimas vēlēšanas numeroloģijas skatījumā ir visharmoniskākās, kas apmierinās visas iesaistītās puses, cik latvietis vispār var būt apmierināts.

­

Numerologs un astrologs Kristaps Baņķis ka saeimas vēlēšanas notiks 2.oktobrī, kas, pārvērsts vienā skaitļu summā, ir seši, kas savukārt ir harmonijas meklējumu, "visi savējie" un šovbiznesa simbols. Vēlēšanu skaitlis seši labi sader kopā ar skaitli astoņi, kas savukārt izriet no vārda Latvija un Latvijas Republika, kas parāda, ka šoreiz vēlēšanās pie jebkura iznākuma viss notiks uz labu.

No astroloģijas viedokļa 2.oktobrī planētu stāvoklis ir par labu tam, lai daudzi nobalsotu "par savējiem", ar to vairāk saprotot jaunizveidotās kombinācijas. Varas partijām, kas aplinkus ceļos nebūs pacentušās agresīvā veidā uzspiest sevi, draud diezgan pamatīga vilšanās. Pēc visa spriežot, šī var būt retā reize, kad tauta ar savdabīgo iznākumu būs apmierināta, vēsta Baņķis.

Numerologs portālā "www.numerologi.lv" apkopojis arī informāciju par vēlēšanās startējošajām partijām, skaitļu analīzē ņemot vērā pirmkārt katras partijas listes numuru, pēc latviešu alfabēta partiju nosaukumus pārvēršot skaitļos un samērojot tos ar Latvijas likteņskaitli astoņi.

No veiktajām skaitļu analīzēm izriet, ka Saeimā pēc vēlēšanām iekļūs "Par cilvēka tiesībām vienotā Latvijā" (PCTVL), lielisks iznākums gaidāms apvienībai "Vienotība", labas izredzes iekļūšanai Saeimā ir arī Zaļo un Zemnieku savienībai, paveikties šajās vēlēšanās var arī politiskajai partijai "Tautas kontrole", bet iespējamību līmenī tikšana Saeimā ir politisko partiju apvienībai "Atbildība". Varenas iespējas ir "Par labu Latviju", taču tās dalībniekiem jāsaprot, ka savu likteni lielā mērā viņi veido paši un pēdējā brīdi var paspēt pieļaut arī kļūdas.

No apvienības "Visu Latvijai!"- "Tēvzemei un Brīvībai"/LNNK" vēlēšanās var gaidīt brīnumus. Par šo partiju vēlēšanu urnā summēsies protesta balsotāju, ideālistu un neizlēmīgo biļeteni, savukārt Saeimas vēlēšanās 5% barjeru, visticamāk, nepārvarēs partija "Daugava - Latvijai" un "Pēdējā partija". Lielajā burzmā pazudīs "Ražots Latvijā", smagāk, nekā domāts, var iet arī politisko partiju apvienībai "Saskaņas Centrs", tikai teorētiska iekļūšana Saeimā ir partijai "Par prezidentālu republiku", kā arī mazas izredzes iekļūšanai Saeimā ir Kristīgi demokrātiskajai savienībai.

Savukārt astrologs Edijs Spāre pauž, ka sestdiena, 2.oktobris, būs visai stresaina diena. Vēlētājiem būs grūti izšķirties, par kuru politisko spēku atdot savu balsi, daudzi pēdējā brīdī mainīs domas, nobalsojot pretēji iepriekš izsvērtajam.

LETA

­