112
2011. gada 13. februāris, 09:55

Gaiziņa apkaimē vieglā automašīna saskrienas ar sniega motociklu

Jauns.lv

Vakar uz autoceļa Madona - Gaiziņkalns vieglā automašīna saskrējās ar sniega motociklu, kā rezultātā divi cilvēki ar dažādiem lūzumiem nogādāti slimnīcā

Kā aģentūru LETA informēja Valsts policijas Preses un sabiedrisko attiecību biroja vecākā inspektore Zane Maskaļonoka, ap plkst.14.40 šī autoceļa 17.kilometrā sadūrās automašīna "Toyota", kuru vadīja 1949.gadā dzimis vīrietis, un sniega motocikls, kuru vadīja 1984.gadā dzimis vīrietis.

Slimnīcā ar dažādiem lūzumiem nogādāti motocikla vadītājs un viņa vienaudzis pasažieris.

Savukārt ap plkst.9.25 Durbes pagastā 1955.gadā dzimusi sieviete, vadot automašīnu "Škoda Fabia", neizvēlējās braukšanas apstākļiem atbilstošu braukšanas ātrumu, saslīdēja un ietriecās ceļa aizsargbarjerā, pēc kā ieslīdēja pretējā braukšanas joslā, kur ietriecās pretīmbraucošā kravas automašīnā "Scania" ar piekabi. Pēc tam "Škoda" atkal saslīdēja un vēlreiz ietriecās aizsargbarjerā.

Ceļu satiksmes negadījumā cieta automašīnas "Škoda" vadītāja, kura ar dažādām traumām nogādāta slimnīcā.

Kopā pagājušajā diennaktī valstī reģistrēts 71 ceļu satiksmes negadījums, no tiem sešos negadījumos cieta cilvēki.

Rīgas reģionā no kopējā skaita reģistrēti 50 ceļu satiksmes negadījumi, no tiem trijos cieta cilvēki.

Pagājušajā diennaktī Ceļu policijas darbinieki Latvijā aizturēja 11 transportlīdzekļu vadītājus, kuru organismā alkohola koncentrācija pārsniedza atļauto normu. Deviņi no tiem bija autovadītāji, divi - velosipēdu un mopēdu vadītāji. Rīgas reģionā aizturēti trīs iereibuši vadītāji, no tiem divi autovadītāji, viens- velosipēdists.

LETA