Slavenā gaišreģe Vanga pareģojusi drīzu Eiropas bojāeju
Sabiedrība
2011. gada 21. marts, 18:30

Slavenā gaišreģe Vanga pareģojusi drīzu Eiropas bojāeju

Jauns.lv

Vienā no saviem pareģojumiem bulgāru gaišreģe Vanga runā par karu ar musulmaņu valsti, kura lietos ķīmiskos ieročus. Tā rezultātā 2016. gadā Eiropa pilnībā kļūs tukša. Pēdējo notikumu gaismā šī valsts var būt Lībija, atsaucoties uz Globalist, ziņo Topnews.ru.

­

Pēc Rietumu koalīcijas datiem, Lībijas pilsētā Sirtā diktators Muamars Kadafi slēpj apmēram 10 tonnas iprīta. Pie tam, nojaušot, ka ASV un viņu sabiedrotie sāks militārās operācijas pret Lībijas valdību, virkne speciālistu paziņojuši, ka Lībijas līderis Muamars Kadafi kā pēdējo argumentu var izmantot ķīmiskos ieročus.

Iprīts jeb sinepju gāze ir šķidra inde. Šai vielai ir izteikta ārēja iedarbība – tā bojā acis, elpošanas orgānus, kuņģa zarnu traktu un ādu. Iprītu izmantoja Pirmā pasaules kara laikā. No 1915. līdz 1918. gadam izmidzināts 12 tūkstoši tonnu iprīta un cietuši 400 tūkstošu cilvēku.

Saskaņā ar Vangas pareģojumiem, 2011. gadam jākļūst par lūzuma punktu visai cilvēcei, atgādina laikraksts „Life News”. Aklā pareģe vēstīja, ka pēc atomkatastrofas, kura nogalinās dzīvniekus un augus ziemeļu puslodē, sāksies karš ar musulmaņu valsti. Islāma valsts pielietos ķīmiskos ieročus un iznīcinās desmitiem valstu. Pēc jaudīgākā trieciena cilvēkiem uz ādas parādīsies čūlas, sastrutojumi, veidosies audzēji, bet jau līdz 2016. gadam Eiropa izmirs.

Vangas pareģojumi sāk piepildīties pēc avārijas Japānas atomelektrostacijā „Fukusima 1”, kuras dēļ jau ir ar radiāciju piesārņotas tonnām dārzeņu un citu pārtikas produktu. Savukārt krīze Lībijā ir sasniegusi savu apogeju, raksta tabloīds. Atbildot uz valsts bombardēšanu, ko veica NATO karaspēks, pulkvedis Kadafi solījis noslīcināt Eiropu asinīs.

Koalīcijai jau pievienojušās Lielbritānija, Francija, Beļģija, Katara, Apvienotie Arābu Emirāti, Spānija un Itālija. Krievija šajā konfliktā palikusi malā un nav atbalstījusi Apvienoto Nāciju Organizācijas rezolūciju, kura atbalsta gaisa telpas slēgšanu virs Lībijas, kas, pēc neoficiālām ziņām, dod zaļo gaismu valsts bombardēšanai.

­

Vangas pareģojumi. Kadri no filmas „Deviņi gadi ar ekstrasensiem”
Otkrito.lv / Foto: EPA/LETA

­­