Kristīne Nevarauska atgriežas TV seriālā
Kultūra
2011. gada 9. aprīlis, 06:49

Kristīne Nevarauska atgriežas TV seriālā

Jauns.lv

Dailes teātra aktrise Kristīne Nevarauska, kuru daudzi televīzijas skatītāji iepazina kā Līgas lomas atveidotāju seriālā „UgunsGrēks”, atgriežas TV seriālā – viņa būs redzama nākamnedēļ konkurējošajā LTV1 seriālā „Būt mīlētai”.

Nevarauskas atveidotā Līga „UgunsGrēkā” atgriezusies vismaz divas reizes – bijusi Leona (Ģirts Ķesteris) mīļotā, bet pēc tam sajukusi prātā un aizvien ārstējas psihoneiroloģiskajā iestādē. Nu droši zināms, ka Līga no slimnīcas vairs neiznāks, jo Nevarauska turpmāk būs redzama jaunajā seriālā „Būt mīlētai”, kurā viņa atveidos jauno māmiņu Vilmu. Kāds gan tur brīnums – Nevarauska taču atveidoja vienu no galvenajām lomām arī seriāla režisora Māra Martinsona filmā „Amaya”. Starp citu, Nevarauska nav vienīgā aktrise, kas papildina jaunā seriāla radošos spēkus.

Dakteres Ievas (Nacionālā teātra aktrise Zane Jančevska) izskatīgā un izdarīgā palīdze Santa (Teātra Observatorijas aktrise Agnese Zeltiņa) drīz vien iepazīstinās Ievu ar žurnālisti Annu, ko seriālā atveidos Nacionālā teātra aktrise Evija Skulte.

Ievas pacienti jau ielāgojuši: vizītē pie laipnās dakterītes viņai var uzticēt ne tikai veselības problēmas, bet arī visu citu, kas nodarbina sirdi un prātu. Ceļā pie Ievas jau pošas paciente Vilma (Kristīne Nevarauska) – viena no jaunajām māmiņām, kas atradīs atbildes uz daudziem jautājumiem un saņems padomus no pašas dakteres personīgās dzīves pieredzes...

„Būt mīlētai” turpinājums dziļāk iepazīstinās ar dažās epizodēs jau pamanītiem tēliem. Pirms klīnikas veidošanas daktere Ieva strādājusi pie dakteres Irmas, ko seriālā atveido Nacionālā teātra aktrise un režisore Indra Roga. Lai palīdzētu sakārtot klīnikas nekustamā īpašuma kredīta noformēšanas procesus, pie dakteres kādu dienu bija ieradies bankas vērtētājs Zigis jeb Nacionālā teātra aktieris Normunds Bērzs.

Pie Ievas jau pāris reižu bijis pierakstījies pacients Andris (Dailes teātra aktieris Ivars Auziņš). Turklāt izrādījās, ka viņš ir visai labi pazīstams ar Santu... Brīdī, kad Ieva viņam paziņo diezgan smagu diagnozi, viņa kļūst par Andra uzticamo cilvēku ne tikai veselības jautājumos.

Vita Zvaigznīte / Foto: no izdevniecības „Rīgas Viļņi” arhīva