Astrologs brīdina: Zatlers kā magnēts pievelk nepatikšanas
Politika
2011. gada 7. maijs, 08:30

Astrologs brīdina: Zatlers kā magnēts pievelk nepatikšanas

Jauns.lv

Valdis Zatlers ir kā magnēts, kas pievelk nepatikšanas un katastrofas. Tādēļ viņam nevajadzētu atkal uzticēt Rīgas pils atslēgas, ir pārliecināts pazīstamais krievu astrologs Pāvels Globa.

Slavenais krievu astrologs Pāvels Globa teic, ka mūsu prezidents ir viens liels magnēts, kas pievelk katastrofas.

Globa, kurš ir viens no pazīstamākajiem astrologiem postpadomju telpā, uz pāris dienām bija ieradies Rīgā, lai inspicētu savu astroloģijas skolu. Īsi pirms došanās prom lidostā „Rīga” viņš sniedza interviju laikrakstam „Vesti Segodņa”. Viņš arī izteicās par Zatlera izredzēm uz otru termiņu ieņemt Latvijas Valsts prezidenta amatu.

Par Zatleru pazīstamais astrologs teic: „Viņa nelaime ir tā, ka viņš ir dzimis Auna zīmē. Latvijai tas nozīmē to, ka Zatlers ir kā magnēts, kas pastāvīgi pievelk dažāda veida nepatikšanas un katastrofas. Varbūt pats par sevi viņš ir labs cilvēks, bet pats to nenojaušot Zatlers ir „aplipis” ar nepatikšanām, kas viņu attur no noteiktas rīcības.

Cik es zinu, viņa valdīšanas laikā, visu laiku ir radušās kaut kādas problēmas. Cilvēki ir neapmierināti ar pašreizējo situāciju. Pēc būtības jūsu ir prezidents ir permanents „bīstamības magnēts”. Ja viņu pārvēlēs, tad otrajā viņa valdīšanas laikā atkal jūsu valstij uzgāzīsies dažāda veida nepatikšanas. Visdrīzāk sāksies krīzes otrais vilnis.”

Globa savulaik ir pareģojis, ka visās trijās valstīs pēc laika vienlaicīgi valsts augstākajā amatā atradīsies sievietes. Tāpēc viņš uzskata, ka tagad vislabāk par Rīgas pils saimnieci būtu ievēlēt daiļā dzimuma pārstāvi.

„Lai Latvijas sabiedrība atlabtu, par prezidentu ir jākļūst jaunam cilvēkam. Viņam būs daudz vairāk iespēju kaut ko mainīt. Vajadzīgs jauns cilvēks, kas nav saistīts ar pašreizējo sistēmu, bet Zatlers šādā kontekstā nav jauns cilvēks. Viņam nevajag otru reizi kāpt uz viena un tā paša grābekļa,” saka Globa.

Kāda Globas skolniece savam skolotājam izstāstījusi, ka Zatlers savulaik labs mediķis. Astrologs savai skolniecei tic un tāpēc domā, ka Zatlers citiem cilvēkiem daudz labāk spēs palīdzēt, ja atkal kļūs par ārstu.

Zvaigznēs esot ierakstīs, ka Zatlera otrreizēja pārvēlēšana prezidenta amatā vissliktākajā veidā atsauksies uz Latviju. Neizlēmība, kas ir Zatleram, ir pielīdzināma nāve, pārliecināts astrologs. Zatlera neizlēmība un pārmaiņu novilcināšana novedīs pie briesmīgām sekām. Viss var beigties ar „oranžo” revolūciju, kādas pašlaik piedzīvo Āfrikas valstis.

 „Vecā gvarde sevi ir diskreditējusi,” noslēguma nosaka Globa.

Elmārs Barkāns / Foto: Lita Krone/LETA