1dienas
19stundas
36minūtes
37sekundes

Abonē 2025. gadam ar atlaidēm līdz 57% un saņem garantētas dāvanas 55€ vērtībā!

Abonēt žurnālu
Uzņems filmas "Netīrās dejas" rimeiku
Kultūra

Uzņems filmas "Netīrās dejas" rimeiku

Jauns.lv

Astoņdesmito gadu romantiskā filma "Dirty Dancing" ("Netīrās dejas") atdzims jaunā rimeikā, kurā būs dzirdama oriģinālās filmas mūzika, sešdesmito gadu dziesmas, kā arī jaunas kompozīcijas, paziņojusi kinostudija "Lionsgate".

Uzņems filmas "Netīrās dejas" rimeiku...
Dženifera Greja un Patriks Sveizijs filmā "Netīrās dejas"
Dženifera Greja un Patriks Sveizijs filmā "Netīrās dejas"

Kā pavēstīja producenti, romantiskais stāsts par aizliegto mīlestību starp deju skolotāju, kuru oriģinālajā filma spēlēja nu jau mūžībā aizgājušais Patriks Sveizijs, un bagātnieka meitu Dženiferas Grejas izskatā, tiks modernizēts jaunajai paaudzei.

Režisora krēslā sēdīsies oriģinālās filmas horeogrāfs Kenijs Ortega. Iepriekš viņš režisējis dokumentālo filmu par Maikla Džeksona dzīves pēdējiem mēnešiem "This is It" ("Tas arī viss") un kinolenti "High School Musical".

Aktieri vēl nav atlasīti.

"Pārsteidzoši - ir pagājuši gandrīz 25 gadi, kopš uz ekrāniem nonāca oriģinālā filma, taču tās fanu pulks ir milzīgs," vēsta kinostudijas "Lionsgate" prezidenta Džo Dreika paziņojums. "Mēs uzskatām, ka šis ir labākais brīdis stāsta modernizēšanai uz lielā ekrāna, un mēs esam ļoti lepni, ka mums pievienojies Kenijs Ortega."

Patriks Sveizijs nomira 2009.gadā no aizkuņģa dziedzera vēža 57 gadu vecumā. Grejas vārds pēdējo reizi avīžu virsrakstos nonāca 2010.gadā, kad viņa uzvarēja televīzijas šovā "Dancing with the Stars".

Oriģinālās filmas DVD pārdoti vairāk nekā desmit miljonos eksemplāru, un arī fanu skaits sociālajā tīklā "Facebook" pārspēj šo skaitli, apliecinot, ka tā ir viena no mūsdienās visiecienītākajām filmām.

LETA REUTERS, Foto: Bulls Press