Skārleta Johansone esot pārāk seksīga, lai viņu filmētu
Kultūra
2011. gada 19. oktobris, 12:04

Skārleta Johansone esot pārāk seksīga, lai viņu filmētu

Jauns.lv

Amerikāņu aktrise Skārleta Johanesone noraidīta "Meitenes ar pūķa tetovējumu" galvenajai lomai, jo viņa ir pārāk seksīga.

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

Stīga Lārsona romāna Holivudas ekranizācijas režisors Deivids Finčers atzinis, ka 26 gadus vecās skaistules proves bijušas ļoti labas, taču viņš nolēmis neņem Johansoni Līsbetas Salanderes lomai, jo, skatoties uz viņu, cilvēkiem nāk prātā domas tikai par viņas izģērbšanu.

"Pie mums ieradās aktieri no Jaunzēlandes un Svazilendas un citām vietām. Mēs redzējām vairākus izcilus aktieris. Skārleta Johansone bija lieliska. Tās bija labas proves. Bet ar Skārletu ir tā, ka, skatoties uz viņu, tu nevari vien sagaidīt, kad viņa izģērbsies," žurnālam "Vogue" stāstīja Finčers.

Ideālās aktrises meklējumi ievilkušies tik ļoti, ka Finčers pat raizējies, ka nespēs atrast īsto aktrisi Līsbetas Salanderes lomai.

"Es esmu redzējis daudzas aktrises. Man jau sāka likties, ka tāds cilvēks, kādu es vēlos šai lomai, nemaz neeksistē," sacīja režisors.

Galu galā Stīga Lārsona "Millennium" sērijas pirmā romāna "Meitene ar pūķa tetovējumu" Holivudas ekranizācijas galvenajai lomai tika izraudzīta mazpazīstamā amerikāņu aktrise Rūnija Mara, kas piedalījās Finčera iepriekšējā filmā "The Social Network" ("Sociālais tīkls"). Savukārt žurnālistu Mikaelu Blumkvistu atveido Daniels Kreigs.

Finčers jau iepriekš atklāja, ka viņš savai versijai izmainījis filmas beigas, lai tās būtu skatītājiem vieglāk saprotamas.

Sagaidāms, ka "Meitenes ar pūķa tetovējumu" Holivudas versija uz kinoekrāniem nonāks šā gada decembrī.

Stīga Lārsona "Millenium" triloģija jau ir ekranizēta Zviedrijā, pirmajai daļai uz ekrāniem iznākot 2009.gada pavasarī.

Pats Lārsons nomira 2004.gadā no sirdstriekas 50 gadu vecumā - gadu pirms Zviedrijā tika publicēts viņa pirmais "Millennium" sērijas romāns "Meitene ar pūķa tetovējumu", tāpēc viņš tā arī nekad neizbaudīja savu darbu milzīgo popularitāti.

"Millennium" romāni ir tulkoti daudzās valodās un pasaulē pārdoti jau 30 miljonos eksemplāru.

LETA/Foto: Bulls Press