Kargina no mājas padzen dziednieku Virsi ar maģisko pitonu
Sabiedrība
2011. gada 4. decembris, 07:27

Kargina no mājas padzen dziednieku Virsi ar maģisko pitonu

Jauns.lv

Bijuša „Parex” bankas līdzīpašnieka Valērija Kargina kādreizējā sieva Tatjana Kargina no savas Garkalnes mājas padzinusi dziednieku un uzņēmēju Mairi Virsi.

Tatjana Kargina esot iepinusies pamatīgā skandālā ar savu bijušo draugu Mairi Virsi.

Ar noslēpumainām burvestības un dziedniecības spējām apveltīto Mairi Virsi, kurš nodarbojas arī ar uzņēmējdarbību, no mājām dzinusi ārā viņa nu jau bijusī draudzene Kargina. Tā vismaz apgalvo pats Virsis.

Pēc visa spriežot, Virsim no mājām lika izvākties kopā ar viņa visnotaļ vērtīgo pitonu, kurš rij peles, kuras dziednieks „aplipināja” ar no cilvēkiem noņemtajiem ļaundabīgajiem audzējiem. Virša nedienas gan ir visai lielas, jo. kā viņš pats apgalvo, līdz šim nav bijuši cilvēki, kas varētu pretdarboties viņa maģiskajām spējām un gribai.

Mairis Virsis par savām spējām un dzīvi nule kā izstāstījis žurnāliem „Patiesā Dzīve” un „Degpunktā”.

Maģiskās spējas

Jaunākajā „Patiesās Dzīves” numurā Virsis atklāj savas maģiskās spējas. No viņa teiktā izriet, ka viņš ir apveltīts ar pārdabiskām burvja un dziednieka spējām. Piemēram, viņš var likt tantiņām uz veikalu iet pa citām ielām, nekā viņas gadu gadiem ir pieradušas, ietekmēt tiesu un banku lēmumus, kā arī ļaundabīgo audzēju – vēzi no cilvēka iedzīt veikalā nopirktā dzīvē pelītē, kuras pēc tam iznīcina, tās iebarojot tīģerpitonam. Tāpat viņš ar skatienu var likt kustēties, piemēram, kompasa rādītājam. Tieši ar tādām pašām acu skatiena spēka tehnoloģijām, kā savulaik senajā Ēģiptē cēla piramīdas. Tikai piramīdu celtniecībā nepietiek ar viena cilvēka acu skatienu, šim darbam vajadzīgi vismaz četri cilvēki ar pārdabiskām spējām. Tas viņam atklājies kādā vīzijā.

Ļaundabīgais audzējs – no cilvēka pie peles un pitona vēderā

„Tieši pašlaik nāk cilvēki ar ļoti smagām problēmām veselības jomā. Cerēdami uz glābiņu, nāk arī tādi, kam ir audzējs pēdējā stadijā. Pie manis ir bijuši cilvēki, kam paziņots, ka vienīgā izeja ir gulties zem naža, bet pēc pāris seansiem bumbulis no konkrētās vietas ir pazudis (jāpiebilst, ka mani uz sadarbību ir aicinājuši ārsti onkologi). Kā es to daru? Koncentrēju visu sliktumu vienā punktā un izvelku ārā. Protams, tas sliktums kaut kur ir jāliek, tas ir nākamais jautājums. Vislabākais, ko var darīt, lai slimību maksimāli izdabūtu ārā, ir pārvietot to uz citu dzīvu būtni

Tāpēc es bieži veikalā pērku peles. Slimība tiek burtiski pārvietota uz peli, un tas ir acīm redzams. Peles pēc tam vajag kaut kā likvidēt, un šis jautājums ļoti interesanti atrisinājās pats no sevis. Draugs man uzdāvināja tīģerpitonu. Es neprasīju! Peles, tām nepieskaroties, pārvietoju pitona teritorijā. Pitonu tas neietekmē. Nekad nevarēju iedomāties, ka man mājās būs pitons, ka es viņam vispār pieskaršos,” stāsta Virsis.

Burvis maina virzienus

„Es varu izdarīt tā, lai Berta N. šodien uz veikalu iet nevis, kā radusi, pa Jāņa Asara ielu, bet pa Tallinas ielu, kaut arī viņai tā sanāk baigais līkums. Lai izprastu pats sevi, tiešām arī esmu dažas bertas aizsūtījis pa Tallinas ielu... Nē, nē – ļaunu gan neesmu darījis! Tā rīkojos tikai tādēļ, lai precizētu domu spēku. Tam nekāds milzu sasprindzinājums nav vajadzīgs, pietiek nodomāt.

Reizēm redzu tikai informatīvi, bet reizēm tas ir brīdinājums. Piemēram, braucu mašīnā, kāds saka – apstājies. Apstājos, pats nesaprotot, kāpēc. Un man garām pabrauc smagais, kura sānos piepeši ietriecas cits auto, kas izbraucis no meža ceļa. Būtu es braucis tālāk, trāpītu man. Agrāk man rādījās atsevišķi fragmenti, bet tagad jau pats cilvēks nav jāredz, pietiek runāt pa telefonu,” par savām spējām turpina stāstīt Virsis.

Tatjana Kargina esot iepinusies pamatīgā skandālā ar savu bijušo draugu Mairi Virsi.

Nekaitināt – bīstami dzīvībai!

Pie dīvainībām jāpiemin arī tas, ka Virsi nedrīkst kaitināt un viņš nedrīkst dusmoties. „Pat man negribot, ar to cilvēku (kas Virsim vēl kaut ko sliktu) var notikt kaut kas nejauks. Es to nevaru kontrolēt, tāpēc tagad mācos. Piemērs? Kāds man izdara apzinātu cūcību. Es divu nedēļu laikā saņemu informāciju, ka ar viņu gadījusies nelaime. Bet tad man tiešām jānoskaišas – ja man kāds tāpat vien nepatiks, no tā viņam nekāds ļaunums necelsies,” teic dziednieks.

Tomēr Virsis savas maģiskās spējas nav izmantojis, lai izvairītos no nepatikšanām, kuras viņam uzbruka pērn.

Virsis sāk draudzēties un strīdēties ar Karginu

Viņš pērn noslēdza līgumu par mājas īri Garkalnē, kuras juridiskā īpašniece ir Karginas māte Elvīra Iņušova. Abi pērn 30. aprīlī parakstīja nomas līgumu par 300 latu mēnesī, reāli gan visu kārtojusi mājas īpašnieces meita. Bijusi doma, ka trīs gadu laikā Virsis māju izpirks - par 210 000 latiem. Mājai bija nepieciešams pamatīgs remonts, bet šie tēriņi palika Virša ziņā.

 „Kad iegāju iekšā, nebija pat ūdens, viss bija aizsalis. Nevar dzīvot mājā, kur no vienas puses ir dēlis, no otras reģipsis un starpā ir divi maisi ar alus pudelēm,” saka Virsis. Būvdarbu tāme liecina, ka ieguldīti ap 64 000 latu, par pirktajiem materiāliem ir pilna mape ar čekiem.

Pērn jūnijā Virša un Karginas attiecības kļuva daudz tuvākas, abi sāka dzīvot kopā. Virsis darbojies arī citos Karginas īpašumos, organizējot remontu.

Abu konflikts kā reiz sakņojas īpašumu un naudas lietās. Vajadzējis pabeigt darbus vēl vienā Karginas namīpašumā – Rīgā, Miesnieku ielā, daudz vairs nebija palicis, bet Kargina pateikusi, ka nav naudas. Virsis iebildis, ka nauda ir, ieguldīs ēkā, kad varēs. Runa bija par automašīnu iegādei izsolē Amerikā iedotu naudu - Kargina esot noskatījusi „Audi Q7”, jaunu mersedesu un „Porsche Cayenne”. Tikai esot nokavējusi izsoles sākumu un tikpat vairs nevarējusi pie šiem spēkratiem tikt. „Es ieliku viņas naudu viņas īpašumā — 26 000 eiro,” saka Virsis,.

Draud ar pistoli

Pagājušā gada novembrī, kā iesniegumā Saulkrastu policijai rakstījis Virsis, pusdienlaikā pie viņa Garkalnē ieradās Kargina kopā ar nepazīstamu vīrieti - gribot aprunāties. Kopā piesēduši virtuvē pie galda, un svešinieks sācis izvaicāt Virsi par viņa darījumiem ar Karginu.

Svešinieks esot bijis kādreizējais par Latvijas reketa karali dēvētā Ivana Haritonova miesassargs A. D. Kargina, atgriezusies virtuvē, atspiedusies pret ledusskapi un paziņojusi, ka Virsis ir viņai parādā 50 tūkstošus eiro, ko būs jāatdod ar A.D starpniecību.

„Vai man iesist, lai es labāk saprotot, vai kā, un tad izņēma no bikšu aizmugurējās kabatas pistoli un pielika man pie galvas,” Virsis atstāsta šo tikšanos. Šādi mudinādams Virsi uz sapratni, A.D arī pielicis pistoli Virsim pie ceļgala — sak, varbūt labāk šaut tajā, vismaz pēc tam varēs naudu atdot

Incidents ar bruņoto „rokaspuisi” nav vienīgais. Martā, kamēr Virsis bijis Lietuvā, Kargina ap pulksten trijiem naktī ieradusies mājā, pamodinājusi viņa bērnus, pajautājusi, kā klājas, un aizgājusi.

Kad Virsis atgriezās, atklājās, ka pazuduši ļoti svarīgi dokumenti un mobilais tālrunis - to viņš apraksta iesniegumā policijai. Kargina telefonsarunā skaidrojusi, ka gribējusi paskatīties, kas notiek viņas īpašumā, dokumentus paņēmusi, jo gribējusi tos izpētīt, bet telefons esot bijis tualetē uz grīdas (kas neesot tiesa). Virsim bijusī draudzene paziņojusi, ka ir gatava mantību atdot — pret atlīdzību, tikai izdomāšot, par kādu summu.

Sola ar skrūvgriezi izbakstīt aci

Savukārt kādā maija rītā negaidot pie Virša esot ieradusies Kargina, skaidrodama, ka nevēlas nekādus strīdus.

Pēc šīs tikšanās Kargina aizveda Virsi uz Rīgu, kur viņam kafejnīcā vajadzēja tikties ar kundzes „rokaspuišiem” A.D un A.S. Pārmeklējuši, vai Virsim nav noslēpts diktofons, vīri ķērās pie lietas — gribot „parunāt un paskaidrot, kā man ir jādzīvo un kas man ir jādara”.

Viens vēlējums bija pazust no Karginas dzīves un nepieļaut pilnīgi nekādas attiecības, pat, ja viņa to gribēs. A.D apgalvojis, ka viņus ar šo lūgumu noalgojis ļoti ietekmīgs cilvēks no Jūrmalas. „Lai es nejokojoties, savādāk mani jau neviens nesitīs un nešaus, bet es vienu dienu vienkārši pazudīšu, un neviens, kur un kā, to pat nezinās,” teikts Virša iesniegumā policijai.

Lai padomājot par bērniem, arī nauda Karginai esot jāatdod līdz pēdējam santīmam, no mājas Garkalnē jāizvācas un par ieguldīto naudu lai Virsis aizmirstot. Vērts citēt iesniegumu: „A. D. sarunu gaitā teica, ka viņa lielākā vēlēšanas būtu tagad ietriekt skrūvgriezi man acī, bet to jau jebkurā gadījumā viņš paspēšot izdarīt.” Ar šādu noti „parunāšanās” arī beidzās.

Tatjana Kargina skandalē

Tā nu šie vīri ir likušies mierā, bet ne Kargina. 29. augusta vēlā vakarā viņa kopā ar kādu Sašu ieradusies Garkalnē. Kargina iesitusi viņam vairākas pļaukas, bet vīrietis viņu izstūmis ārā pa durvīm. Par atbildi Kargina izsitusi istabas logu, un skandāls turpinājies.

Tagad, kad viņu attiecības sairušas, Virsis ir atklāts - bijušās draudzenes skopums varot izpausties dīvainos veidos un maksimāli.

Tatjana Kargina, lūgta komentēt Virša paustos apvainojumus, bija ļoti lakoniska: „Atveriet internetā sudzibas.lv un izlasiet, kas tur par viņu rakstīts. Tā ir mana atbilde.”

Kasjauns.lv/Foto: Aigars Hibneris, no izdevniecības „Rīgas Viļņi” arhīva