Itālis Milānā nošauj latviešu skaistuli un izdara pašnāvību
Latvietes Marikas Sjakstes dzīvi aprāva viņas mīļākā – itāļu notāra Vinčenzo Jalenti – raidītā lode.
112
2012. gada 13. jūnijs, 10:30

Itālis Milānā nošauj latviešu skaistuli un izdara pašnāvību

Jauns.lv

Četrdesmit piecus gadus vecais notārs Vinčenzo Jalenti Milānā nošāvis savu latviešu mīļāko – 29 gadus veco Latvijas pilsoni Mariku Sjaksti – un pēc tam pats izdarījis pašnāvību. Itāļu policija uzskata, ka slepkavība izdarīta greizsirdības uzplūdos.

Slepkavība notikusi pilsētas centrā, notāra Jalenti dzīvoklī, kurā viņš dzīvojis kopā ar savu latviešu mīļāko, raksta „Latvijas Avīze”.

Ņemot vērā kaimiņu liecības, policija par slepkavības iemesliem uzskata Jalenti greizsirdību uz gados jaunāko, izskatīgo, blondo latvieti, kā arī vīrieša nesaskaņas ar sievu šo paralēlo attiecību dēļ.

Svētdienas vakarā Jalenti paņēmis savu reģistrēto ieroci un vispirms nogalinājis savu mīļāko, pēc tam pavērsis pistoli pret saviem deniņiem. Abi līķi asins peļķē atrasti tikai pirmdien, kad Jalenti māte vērsās policijā, jo dēls neatbildēja uz telefona zvaniem.

Jalenti pirms pašnāvības atstājis zīmīti, kurā lūdz piedošanu sievai un nepilngadīgajai meitai. Milānā mēneša laikā šis jau ir otrais gadījums, kad vīrietis nogalina sievieti un pēc tam izdara pašnāvību.

Traģēdija Milānas centrā: nogalināta latviete Marika Sjakste

Kasjauns.lv/Foto: ekrānuzņēmums no milano.corriere.it