Jelgavas pilsētas slimnīcā uzstāda jaunāko magnētiskās rezonanses iekārtu Latvijā
Līdz šī gada 31.oktobrim izmeklējumus var veikt par samazinātu cenu - 60 lati, standarta cena par šo izmeklēšanu ir 75 lati.
Novadu ziņas

Jelgavas pilsētas slimnīcā uzstāda jaunāko magnētiskās rezonanses iekārtu Latvijā

Jauns.lv

SIA "Vizuālā diagnostika" sadarbībā ar Jelgavas pilsētas slimnīcu un pašvaldību slimnīcas telpās ir uzstādījusi jaunākās paaudzes optisko magnētiskās rezonanses iekārtu "Optima MR360 1.5 T", informēja "Vizuālā diagnostika" pārstāve Evija Mirzojana.

Jelgavas pilsētas slimnīcā uzstāda jaunāko magnēti...

Viņa norādīja, ka iekārtas iegādē ieguldīti vairāk nekā 500 000 latu. Plānotais ieguldīto līdzekļu atpelnīšanas laiks ir 5-6 gadi. Visi ieguldītie līdzekļi ir tikai un vienīgi uzņēmuma "Vizuālās Diagnostikas" līdzekļi.

"Vizuālā diagnostika" valdes loceklis un "Veselības centrs 4" valdes priekšsēdētājs Māris Rēvalds pauda cerību, ka uzņēmumam "Vizuālā diagnostika", izejot atlases procedūru, būs iespēja noslēgt līgumu ar Nacionālo veselības dienestu un piedāvāt šo pakalpojumu arī ar valsts līdzfinansējumu.

Ar magnētiskās rezonanses iekārtu iespējams iegūt visaugstākās izšķirtspējas vizuālās diagnostikas trīsdimensiju attēlus dažādu orgānu un ķermeņa daļu diagnostikā. Pielietojot šo iekārtu, iespējams veikt galvas smadzeņu, galvas un kakla mīksto audu, mugurkaula un muguras smadzeņu, kaulu, locītavu, muskuļu, citu mīksto audu, jebkuras ķermeņa daļas asinsvadu, videnes orgānu, vēdera dobuma un iegurņa orgānu izmeklēšanu.

Magnētiskās rezonanses kabinetā pamatā strādās Jelgavas pilsētas slimnīcas personāls - ārsti - radiologi diagnosti un radiologu asistenti. Procedūras kabinetā strādājošos attālināti atbalstīs Latvijas pieredzējušākie radiologi, kas specializējušies dažādu radioloģisku izmeklējumu veikšanā.

Pagaidām šis pakalpojums ir pieejams par maksu, taču "Vizuālā diagnostika" ir sadarbība ar atsevišķām apdrošināšanas kompānijām, kas sedz pakalpojuma izmaksas saskaņā ar uzņēmuma maksas cenrādi un ņemot vērā apdrošinātās personas polises programmas.

Līdz šī gada 31.oktobrim izmeklējumus var veikt par samazinātu cenu - 60 lati, standarta cena par šo izmeklēšanu ir 75 lati. Procedūra ir pieejama kopš šī gada 15.augusta.

SIA "Vizuālā diagnostika" pamatdarbība ir magnētiskās rezonanses un datortomogrāfijas izmeklēšanas pakalpojumu sniegšana.

Kā liecina "Firmas.lv" informācija, SIA "Vizuālā diagnostika" apgrozījums pērn pieauga par 18,02% - no 716 956 latiem 2010.gadā līdz 846 191 latiem 2011.gadā.

Uzņēmuma peļņa pērn pieaugusi par 7% - no 114 596 latiem 2010.gadā līdz 122 478 latiem 2011.gadā.

SIA "Vizuālā diagnostika" dibināta 2006.gadā. Uzņēmuma pamatkapitāls ir 2000 latu. "Vizuālā diagnostika" īpašnieki ir Rūta Eglīte - 50% un SIA "Veselības centrs 4" - 50%.

LETA Nozare.lv/ Publicitātes foto