Sabiedrība

„Ekselence 50 labākie restorāni Latvijā 2013” piedāvātais konkursu „Pazīsti pavāru?” noslēdzies

Jauns.lv

Portāla Kasjauns.lv un „Ekselence 50 labākie restorāni Latvijā 2013” rīkotais konkurss, kur balvā varēja iegūt vakariņas divatā kādā no Rīgas restorāniem un atbildot pareizi uz papildjautājumu, iegūt speciālās balvas no „Ekselence”, „Dansukker” vai „Arkolat”.

„Ekselence 50 labākie restorāni Latvijā 2013” pied...

Paldies visiem daudzajiem lasītājiem, kuri piedalījās, un sveicam uzvarētāju - Anitru Kaufmani, kura iegūst vakariņas divatā kādā no Rīgas restorāniem un Dansukker dāvanu grozu.

Pareizās atbildes uz jautājumiem:
Māris Astičs

Le Dome

Ingmārs Ladigs

Ostas skati

Sandis Bružas

Vinometr

Valters Lācis

Dārzs

Māris Jansons

Bibliotēka No1. Restorāns

Inguss Felmanis

Olive Oil Trading Co.

Havjers Garsija

Mohne Negro

Kaste ar Ekselences dubultajiem ķiršu vai karameļu saldējumiem

Jautājums: Kādus riekstus izmanto Ekselence saldējumos?

Atbilde:

Valriekstus, pistācijas un mandeles

Dansukker dāvanu grozs

Jautājums: Cukurbietes ir vispiemērotākā kultūra cukura ražošanai mērenājā klimata joslā. Cik daudz cukura satur cukurbietes?

Atbilde:

16-18%

Chef & Sommeilier glāžu komplekts 6 personām no „Arkolat”

Jautājums: Kas ir “Arkolat” simbols?

Atbilde:

Zilonis

Ar laimētāju mēs sazināsimies personīgi.

Kasjauns.lv