Abonē 2025. gadam ar atlaidēm līdz 57% un saņem garantētas dāvanas 55€ vērtībā!

Abonēt žurnālu
“RH3 fonds” un Latvijas mūziķi aicina uz “Sapņu Dienu” labdarības koncertu Bruknas muižā!
Futbols

“RH3 fonds” un Latvijas mūziķi aicina uz “Sapņu Dienu” labdarības koncertu Bruknas muižā!

Jauns.lv

Svinot “RH3 fonda” pusgada jubileju, aicinām uz labdarības koncertu Bruknas muižā! Kopā ar iemīļotiem pašmāju mūziķiem iedvesmosim onkoloģisko slimību skartos bērnus un vāksim līdzekļus viņu turpmākai ārstēšanai un rehabilitācijai.

“RH3 fonds” un Latvijas mūziķi aicina uz “Sapņu Di...

Bērnībā izcīnījis uzvaru pār ļaundabīgu audzēju, vēlāk piepildījis savu sapni par profesionāla futbolista karjeru, “RH3 fonda” dibinātājs Raivis Hščanovičs nu vēlas iedvesmot citus onkoloģisko saslimšanu skartos bērnus ticēt savam sapnim un ļaut šai ticībai stiprināt viņus izveseļošanās ceļā. “Tieši lielie sapņi virza mūs uz priekšu un liek tiekties pēc kaut kā vairāk, liek dzīvot!” pārliecināts Raivis Hščanovičs. Šāda mērķa mudināts, viņš radīja labdarības fondu, kas ar citu sportistu, mūziķu, mākslinieku un draugu atbalstu vāc līdzekļus dažādu iniciatīvu īstenošanai, lai atbalstītu bērnus un viņu ģimenes ceļā uz atveseļošanos.

Ticot sapņu un cerību spēkam stiprināt vēlmi dzīvot, “RH3 fonds” ir uzaicinājis onkoloģisko slimību skartos bērnus un jauniešus uz Ticības, Spēka un Cerības stiprināšanas dienām Bruknas muižā pie Bauskas. Laikā no 22.–25. jūlijam pārdesmit bērniem un jauniešiem vecumā no 6-17 gadiem būs iespēja pasapņot kopā ar pazīstamiem sportistiem, mūziķiem un māksliniekiem, aizrautīgi sportot, apgūt mūzikas instrumentu spēli, radīt mākslas darbus, stādīt kokus, gatavot putnu būrīšus un kopīgi uzdziedāt pie ugunskura.

Ikviens interesents ir aicināts pievienoties mums 24. jūlija vakarā Bruknas muižā, kur sākot no pl. 18:30 kopīgi noslēgsim “Sapņu Dienas”, uz vienas skatuves pulcējot tādus tautā iemīļotus mūziķus kā grupa Instrumenti, pianists Vestards Šimkus un operdziedātāja Elīna Šimkus, Jānis Aišpurs no The Sound Poets un daudzus citus fonda draugus.