Rolanda Vīgnera Ruānas "Dragons" zaudē; Gudļevskis noskatās sauso uzvaru IIHF Čempionu līgas spēlēs
foto: Daniel Vaquero/SIPA
Rolands Vīgners (dzeltenā tērpā) "Dragons" sastāvā
Hokejs

Rolanda Vīgnera Ruānas "Dragons" zaudē; Gudļevskis noskatās sauso uzvaru IIHF Čempionu līgas spēlēs

Sporta nodaļa

Jauns.lv/LETA

Latvijas uzbrucēja Rolanda Vīgnera pārstāvētā Francijas vienība Ruānas "Dragons" ceturtdien Somijā piedzīvoja zaudējumu Starptautiskās Hokeja federācijas (IIHF) Čempionu līgas spēlē, bet Kristera Gudļevska pārstāvētā Brēmerhāfenes "Fischtown Pinguins" svinēja uzvaru Dānijas pilsētā Vojensā.

Rolanda Vīgnera Ruānas "Dragons" zaudē; Gudļevskis...

"Dragons" ar 1:6 (0:1, 1:2, 0:3) piekāpās Tampere "Tappara".

Vīgners 13 minūtēs un 31 sekundē laukumā vienreiz meta pa vārtiem, nopelnīja divas soda minūtes, kuru laikā vārti netika zaudēti, un spēli beidza ar +/- rādītāju -2.

Tas Ruānas klubam bija jau trešais zaudējums trijās spēlēs.

Vācijas vicečempione "Fischtown Pinguins" ar Kristeru Gudļevski rezervē viesos ar 5:0 (2:0, 1:0, 2:0) pieveica Vojensas "Sonderjyske". Gudļevskis bija rezervē, bet viņa aizvietotājs Maksimilians Francrēbs atvairīja visus 16 metienus.

Pirmos trīs vārtus Brēmerhāfenes hokejisti guva vairākumā.

Uzbrucēja Rūdolfa Balcera pārstāvētā Šveices komanda Cīrihes "Lions" ar sešiem punktiem divās spēlēs ir otrā, Brēmerhāfenes vienība ar sešiem punktiem trīs mačos - astotā, uzbrucēja Mārtiņa Dzierkala pārstāvētā Šellefteo AIK ar četriem punktiem divās cīņās - desmitā, bet Ruānas vienība trīs aizvadītajās spēlēs ir bez punktiem un ieņem 22. vietu 24 komandu turnīrā.