Citi sporta veidi
2023. gada 3. novembris, 23:19

VIDEO: "Rubenes" un "Masters"/"Ulbroka" florbolisti izcīna uzvaras Latvijas čempionāta spēlēs

Jauns.lv/LETA

Kocēnu "Rubenes" un "Masters"/"Ulbroka" komandas piektdien izcīnīja uzvaras "Elvi Florbola līgas" vīriešu turnīra spēlēs.

"Rubene" viesos ar rezultātu 7:4 (1:4, 3:0, 3:0) guva virsroku pār Cēsu "Lekrings" florbolistiem.

Uzvarētājiem ar "hat-trick" izcēlās Matīss Celms, tāpat pa trīs punktiem sakrāja Dāvis Zēmelis (2+1) un Ritvars Bērziņš (1+2). Pretiniekiem pie diviem punktiem - abiem ar rezultatīvām piespēlēm - tika Olafs Zvīnis.

Savukārt "Masters"/"Ulbroka" izbraukumā ar rezultātu 8:6 (2:3, 5:1, 1:2) pārspēja vicečempioni "Valmiera"/"Betsafe".

Viesiem Kevins Šmits guva trīs vārtus un atdeva vienu rezultatīvu piespēli, bet divas bumbiņas valmieriešu vārtos ieraidīja Rūdolfs Vilmanis.

Ar 22 punktiem astoņās spēlēs līdere ir "Rubene", 20 punktus tikpat mačos guvusi Talsu NSS/"Krauzers", bet trešā ar 18 punktiem deviņās cīņās ir "Masters"/"Ulbroka".

Čempionātā piedalās "Lielvārde"/"FatPipe", "Valmiera"/"Betsafe", "Masters"/"Ulbroka", "Ķekava"/RB&B, Kocēnu "Rubene", Cēsu "Lekrings", Talsu NSS/"Krauzers", "Irlava", "Bauska", Ādažu "SĀC" un Rīgas RTU/"Rockets".

Komandas šosezon aizvada divu apļu pamatturnīru, pēc kura astoņas spēcīgākās vienības iekļūs izslēgšanas spēlēs. Ceturtdaļfināli un pusfināli sērijās ritēs līdz četrām uzvarām, bet čempioni un bronzas medaļu ieguvēji tiks noteikti Superfinālā, kas "Arēnā Rīga" notiks 2024.gada 13.aprīlī.

Iepriekšējā sezonā par čempioni kļuva "Lielvārde"/"FatPipe", kas finālā ar 5:4 pārspēja "Valmieras" florbolistus.