Abonē 2025. gadam ar atlaidēm līdz 57% un saņem garantētas dāvanas 55€ vērtībā!

Abonēt žurnālu
"VEF Rīga" un "TTT Rīga" pārbaudes spēlēs uzvaras
foto: TTT Rīga
Sestdien "TTT Riga": ar 89:60 guva virsroku pār Poznaņas "Enea AZS Politechnika".
Basketbols

"VEF Rīga" un "TTT Rīga" pārbaudes spēlēs uzvaras

Jauns.lv/LETA

Latvijas klubs "VEF Rīga" svētdien pārbaudes mačā viesos ar rezultātu 81:76 (18:17, 17:21, 26:21, 20:17) pārspēja Polijas basketbola čempionāta jaunpienācēju Varšavas "Dziki", informē Latvijas komanda.

"VEF Rīga" un "TTT Rīga" pārbaudes spēlēs uzvaras...

Ar 28 punktiem rīdzinieku rindās rezultatīvākais bija Roberts Bērziņš, kurš realizēja četrus no deviņiem tālmetieniem. Māris Gulbis pievienoja 17 punktus, Brendans Edamss - 14, bet Aleksanderam Madsenam bija seši punkti, četras rezultatīvas piespēles un trīs atlēkušās bumbas.

Sestdien "VEF Rīga" viesos ar 61:67 zaudēja Vloclavekas "Anwil".

Latvijas basketbola komandas jauno sezonu sāks aiznākamajā nedēļā.

"TTT Rīga" basketbolistes uzvar pārbaudes mačos Polijā

"TTT Rīga" nedēļas nogalē Ļubļinā izcīnīja uzvaras pārbaudes mačos ar Polijas komandām.

Sestdien Latvijas čempiones ar 81:55 pieveica FIBA Eirolīgā spēlējošo Ļubļinas "Polski Cukier AZS UMCS", sestdien ar 89:60 guva virsroku pār Poznaņas "Enea AZS Politechnika". Otrajā mačā pa 16 punktiem guva Ieva Pulvere un Vanesa Jasa.

No Polijas "TTT Rīga" dosies uz Rumānijas pilsētu Sfintu Georgi, kur trešdien, 20.septembrī, plkst.19 "Sepsi" arēnā aizvadīs pirmo Eirolīgas kvalifikācijas spēli ar vietējo "ACS Sepsi-SIC" vienību. Eirolīgas kvalifikācijas atbildes spēle notiks 27. septembrī, plkst.19 "Rimi" Olimpiskajā centrā Rīgā.

Eirolīgas kvalifikācijas zaudētāji nākamo sezonu sāks FIBA Eirokausā.

Pagājušajā sezonā "TTT Rīga" Eirolīgā nespēlēja, bet ieņēma pirmo vietu Baltijas Sieviešu basketbola līgā (BSBL) un Latvijas čempionātā.