foto: IMAGO/Pressinphoto
Kasteljanosa četri vārti ļauj "Girona" sakaut Madrides "Real"
Tati Kasteljanoss izrēķinās ar vareno "Real"
Futbols
2023. gada 26. aprīlis, 10:24

Kasteljanosa četri vārti ļauj "Girona" sakaut Madrides "Real"

Jauns.lv/LETA

"Girona" kluba uzbrucējs, argentīnietis Tati Kasteljanoss otrdien guva četrus vārtus, viņa pārstāvētajai komandai Spānijas futbola čempionāta mačā savā laukumā ar 4:2 pārspējot čempioni Madrides "Real" un nostiprinot cita Katalonijas kluba "Barcelona" līderpozīcijas.

Karlo Ančeloti vadītā Madrides vienība no Barselonas kluba atpaliek par 11 punktiem, turklāt ir aizvadījusi maču vairāk.

Kasteljanoss, kuru Žironas komandai ir izīrējis ASV futbola līgas (MLS) klubs Ņujorkas "City", vārtus guva 12., 24., 46. un 62.minūtē.

"Tas bija sapņu vakars. Mēs aizvadījām lielisku spēli pret vienu no labākajām komandām pasaulē," sacīja Kasteljanoss.

"Es nekad nebiju iedomājies ko tādu, es izbaudu to kopā ar mūsu līdzjutējiem, ar cilvēkiem, kuri ir mani atbalstījuši, - manu ģimeni, cilvēkiem Argentīnā. Viņi vienmēr mani atbalsta, un tas ir būtiski."

2022.gada aprīlī Kasteljanoss guva četrus vārtus Ņujorkas kluba labā mačā ar Soltleiksitijas klubu.

"Acīmredzot ir dažādas dienas. Tas bija sapnis gūt vārtus pret Madrides vienību, un gūt četrus vārtus - to jūs pat nevarat iedomāties," viņš piebilda.

Kasteljanoss šosezon "La Liga" ir guvis 11 vārtus 29 spēlēs.

Ančeloti trūka uzbrucēja Karima Benzemā un vārtsarga Tibo Kurtuā.

Vārtus viesu labā 34.minūtē guva Vinisiuss Žuniors un 85.minūtē pēc Žuniora piespēles sešas minūtes iepriekš laukumā uz maiņu nākušais Lukass Vaskess.