foto: AFP/Scanpix
Likumi attiecas ne uz visiem! Ronaldu ar savu mīļoto sievieti Saūda Arābijā dzīvos kopā
Krištianu Ronaldu prezentācijas pasākumā Rijādā ar Džordžīnu Rodrigesu un vecāko dēlu pie sāniem.
Sporta zvaigznes
2023. gada 9. janvāris, 12:50

Likumi attiecas ne uz visiem! Ronaldu ar savu mīļoto sievieti Saūda Arābijā dzīvos kopā

Jauns.lv

Saūda Arābijas valdība atļāvusi Krištianu Ronaldu dzīvot kopā ar savu mīļoto sievieti Džordžīnu Rodrigesu, neraugoties uz to, ka šīs arābu valsts likumdošana to pēc būtības aizliedz vairāku iemeslu dēļ, vēsta spāņu izdevums EFE.

Krištianu Ronaldu un Džordžīnas Rodrigesas dzīvošana kopā ir pretrunā Saūda Arābijas likumuiem, jo šajā zemē, kurā tiek strikti ievērots šariata likums, ir aizliegts neprecētai sievietei dzīvot kopā ar vīrieti. Futbola zvaigzne nav precējies ar savu mīļoto sievieti, neraugoties uz to, ka abiem ir divi kopīgi bērni un viņi kopā audzina vēl trīs Ronaldu bērnus - dvīņus Evu un Mateo, kā arī dēlu Krištianu junioru. Šie trīs bērni ir no surogātmātēm.

Krištianu Ronaldu ģimene

gallery icon

EFE, atsaucoties uz kādu labi informētu avotu, ziņo, ka Džordžinai ir divas iespējas, kā iegūt Saūda Arābijas vīzu, kas kā neprecētai sievietei viņa nemaz nav iegūstama: vai nu futbola klubs “Al-Nassr” noslēgs ar viņu jebkāda veida sadarbības līgumu, vai arī viņai tiks izsniegta tūrista vīzu, kas ļaus palikt Saūda Arābijā 90 dienas bez valsts pamešanas. Pēc likuma diplomātiskās pārstāvniecības nemaz nedrīkst izsniegt vīzu neprecētai sievietei, tomēr Džordžīnas gadījumā viņi uz to pievērs acis.

Krištianu Ronaldu meitas māmiņa Džordžīna Rodrigesa futbola tribīnēs un uz sarkanā paklāja

gallery icon

Tāpat spāņu izdevums vēsta, ka Saūda Arābijas policija praktiski ignorējot ārzemnieku pārus, kas dzīvo kopā, neesot precējušies. Aizlieguma ignorēšanai tiekot pievērsta uzmanība vien gadījumos, kad pāris izdarījis kādu citu likumpārkāpumu.

Jauns.lv jau vēstīja, ka Krištianu Ronaldu 2022. gada nogalē parakstīja līgumu ar Rijādas klubu “Al Nassr”. Divarpus gadu laikā portugāļu futbolists nopelnīs aptuveni pusmiljardu ASV dolāru. Viņa līguma nosacījumos esot iekļauts arī tas, ka futbola superzvaigzne popularizēs sporta veidu jauniešu un sieviešu priekšā. Tāpat slavenais sportists kļūs par Saūda Arābijas kandidatūras vēstnesi cīņā par 2030. gada Pasaules kausa rīkošanu.

Ronaldu Rīgā no viesnīcas dodas uz treniņu

gallery icon

Interesanti, ka vēl pirms aptuveni pusgada 37 gadus vecais Ronaldu atklāja, ka grasās karjeru noslēgt kādā no Eiropas vadošajām līgām, tomēr jau savas prezentācijas laikā “Al Nassr" komandā, pavēstīja, ka Eiropas posms viņa karjerā ir noslēdzies un viņš vēlas sasniegt jaunus rekordus, spēlējot Saūda Arābijā.

Krištianu Ronaldu draudzene Džordžīna Rodrigesa pozē zīmola „Yamamay” apakšveļā un bikini

gallery icon

Ronaldu ir karaliskā spāņu granda Madrides "Real" rekordists vārtu gūšanā. Neviens spēlētājs UEFA Čempionu līgā nav guvis vairāk vārtu par Ronaldu, kurš ar 118 vārtiem 194 spēlēs ir arī labākais vārtu guvējs izlašu rindās.Tāpat karjeras laikā viņš spēlējis arī Lisabonas "Sporting", Mančestras "United" un Turīnas "Juventus" rindās.

Ronaldu un Džordžīna Rodrigesa esot iepazinušies 2016. gadā Madridē, kad skaistule strādājusi “Gucci” zīmola veikalā. Viņa esot grasījusies doties mājup, kad kolēģe palūgusi, vai nevar palikt pusstundu ilgāk un sagaidīt vēl kādu klientu, kuram vajadzīga palīdzība. Tā nu palīdzība laika gaitā pārvērtusies par mīlestību un kopdzīvi ar vienu no pasaules slavenākajiem un izcilākajiem sportistiem.