foto: Paula Čurkste/LETA
Mūsu tenisa zvaigzne Anastasija Sevastova parāda jaundzimušo meitiņu Aleksandru
Anastasija Sevastova pēc uzvaras Jūrmalas WTA turnīrā.
Sporta zvaigznes
2022. gada 6. decembris, 10:15

Mūsu tenisa zvaigzne Anastasija Sevastova parāda jaundzimušo meitiņu Aleksandru

Jauns.lv

Viena no Latvijas labākajām tenisistēm Anastasija Sevastova savā “Instagram” kontā pirmo reizi publicējusi attēlu ar nesen piedzimušo meitiņu Aleksandru.

Anastasija Sevastova pēdējos gadus no sacensībām brīvajā laikā pārsvarā uzturas Austrijā, kur mīt kopā ar savu ilggadējo dzīvesbiedru un treneri Ronaldu Šmitu. Nu pirmo reizi saticīgā pāra kopbildē redzama arī abu meitiņa. Kā aprakstā pierakstījusi pati Anastasija, meitiņai dots vārds Aleksandra.

Jauns.lv jau vēstīja, ka šī gada februārī Anastasija Sevastova visai negaidīti paziņoja, ka nolēmusi pārtraukt savu tenisistes karjeru. Daudzu sporta draugu vidū bija dzirdamas bažas, ka Anastasija varētu būt nolēmusi likt punktu sportistes gaitām. Viņa jau vienreiz karjerā – 2013. gada maijā - pārtrauca sportistes karjeru un pievērsās jau treneres arodam. Tomēr viņa spēja atrast jaunu motivāciju, tika galā ar veselības problēmām un 2015. gada nogalē atgriezās kortā, rādot vēl sekmīgāku sniegumu nekā iepriekš.

Arī šoreiz noprotams, ka Sevastova vismaz pagaidām neplāno savu dzīvi bez tenisa, jo šī gada novembrī bija kopā ar Latvijas sieviešu tenisa izlasi Bilijas Džīnas Kingas kausa dueļa pret Austriju laikā. Sevastova, protams, nepiedalījās treniņprocesā, bet pavadīja laiku ar citām mūsu tenisistēm Aļonu Ostapenko, Danielu Vismani, Diānu Marcinkēviču un Beatrisi Zeltiņu, izrādot interesi palikt tenisa aprindās.

Sevastova savā karjerā var lepoties ar četriem uzvarētiem WTA turnīriem un “US Open” pusfinālu 2018. gadā. Viņa savas karjeras laikā balvu fondos nopelnījusi 8,2 miljonus ASV dolāru un 2018. gadā WTA rangā spēja uzkāpt līdz 11. pozīcijai. Sevastova 2018. un 2019. gadā atzīta par Latvijas gada labāko sportisti.

Ostapenko un Sevastovas dubultspēle Tokijas olimpiskajās spēlēs

Latvijas tenisistes Aļona Ostapenko un Anastasija Sevastova svētdien nepārvarēja Tokijas olimpisko spēļu dubultspēļu turnīra pirmo kārtu, beidzot dalību sacensībās.

gallery icon
22

Anastasija Sevastova olimpiskajās spēlēs Tokijā spēkojas ar francūzieti Ferro

Latvijas tenisiste Anastasija Sevastova svētdien nepārvarēja Tokijas olimpisko spēļu vienspēļu turnīra pirmo kārtu.

gallery icon
22