foto: imago/Sven Simon
Levandovskis pirmssezonas treniņus tomēr uzsācis Minhenē
Roberts Levandovskis un Sadio Manē "Bayern" treniņā.
Futbols
2022. gada 13. jūlijs, 17:07

Levandovskis pirmssezonas treniņus tomēr uzsācis Minhenē

Jauns.lv/LETA

Par spīti Spānijas futbola kluba "Barcelona" interesei par Vācijas čempionvienības Minhenes "Bayern" poļu uzbrucēju Robertu Levandovski futbolists trešdien treniņus uzsāka Minhenes komandā.

Kaut arī Levandovskis pirmssezonas treniņus uzsāka "Bayern" rindās, ziņu aģentūras DPA rīcībā ir informācija, ka "Barcelona" līdz nedēļas beigām var parakstīt līgumu ar pasaules gada labāko futbolistu.

33 gadus vecais Levandovskis savu pirmo treniņu vienībā aizvadīja nākamajā dienā pēc fitnesa testiem Minhenē.

Kopā ar Levandovski kā pēdējie koptreniņiem pievienojās komandas kapteinis Manuels Neiers, Benžamēns Pavārs, Līrojs Sanē un Likā Ernandess.

Tika runāts par to, vai Levandovskis vispār parādīsies "Bayern" treniņos, jo starpsezonā viņš skaidri pateica, ka pēc astoņiem gadiem komandā vasarā vēlas pamest Minhenes vienību par spīti līgumam, kurš viņu saista ar komandu līdz 2023.gadam.

"Bayern" vadība līdz šim ir noliegusi iespēju, ka viņš varētu pamest komandu, bet Levandovska treniņu boikots varētu lietu vēl vairāk sarežģīt.

Tiek ziņots, ka "Bayern" ir gatava uzklausīt piedāvājumus par 50 miljoniem eiro vai vairāk, un saskaņā ar DPA rīcībā esošo informāciju "Barca" apmēram tādu plāno savu beidzamo piedāvājumu, kā arī bonusa naudas.

Spānijas laikraksts "Mundo Deportivo" raksta, ka "Barcelona" uzskata, ka darījums varētu tikt pabeigts šonedēļ.

Levandovskis kluba rindās ir izcīnījis visus iespējamos titulus, tostarp uzvarējis Čempionu līgā un klubu pasaules kausā, izcīnījis astoņus Vācijas bundeslīgas uzvarētāja titulus un trīs Vācijas kausus.

"Barcelona" par Levandovski iepriekš piedāvāja 32 miljonus eiro, tomēr "Bayern" šo piedāvājumu noraidīja.

Poļu uzbrucējs Minhenes kluba rindās astoņās sezonās guvis 375 vārtus un divas reizes izcīnījis FIFA gada labākā spēlētāja balvu. Viņa kontā ir vairāki laboti bundeslīgas vārtu gūšanas rekordi.

Levandovskis ir Polijas izlases visu laiku labākais vārtu guvējs, 132 mačos izceļoties ar 76 rezultatīviem sitieniem.

"Bayern" plāno sestdien "Allianz Arena" iepazīstināt līdzjutējus ar komandas sastāvu, lai pirmdien dotos nedēļu ilgā turnejā pa ASV.

Sezonu bundeslīgas čempioni 30.jūlijā atklās ar Superkausa maču pret kausa ieguvēju "RB Leipzig".