1dienas
19stundas
33minūtes
25sekundes

Abonē 2025. gadam ar atlaidēm līdz 57% un saņem garantētas dāvanas 55€ vērtībā!

Abonēt žurnālu
UEFA Nāciju līga: bezmaksas Latvijas futbola izlases spēles un augstākās klases futbola eksperti un komentētāji straumēšanas platformā “Viaplay”
foto: Scanpix Denmark/ Odd ANDERSEN / AFP
Vācijas pussargs Lerojs Sanē cīnās par bumbu Vācijas un Latvijas draudzīgā futbola mača laikā Vācijas rietumos, 2021. gada 7. jūnijā, gatavojoties UEFA Eiropas čempionātam.
Futbols

UEFA Nāciju līga: bezmaksas Latvijas futbola izlases spēles un augstākās klases futbola eksperti un komentētāji straumēšanas platformā “Viaplay”

Reklāmas projekts

Jauns.lv

Sācies starptautiskais futbola izlašu turnīrs, UEFA Nāciju līga, kurai visās trijās Baltijas valstīs straumēšanas platforma "Viaplay" nodrošinās vēl nebijušu iespēju – visiem futbola faniem bezmaksas skatīties savu valstu futbola izlašu spēles, kā arī papildus nākamo dienu citu valstu spēli. Latvijas vīriešu futbola izlase aizvadījusi jau divas mājas spēles – 3. jūnijā pret Andoru un 6. jūnijā pret Lihtenšteinas valstsvienībām. Bet vēl tiks aizvadītas izbraukuma spēles – 10. jūnijā pret Moldovu un 14. jūnijā – Lihtenšteinu.

UEFA Nāciju līga: bezmaksas Latvijas futbola izlas...

“Viaplay” un UEFA vienojies par ilgtermiņa sadarbību un ekskluzīvām sporta notikumu pārraides tiesībām līdz 2028. gadam. Līdzjutēji visās trijās Baltijas valstīs, sākot ar jūniju, “Viaplay” varēs skatīties vismaz 60 savas valstsvienības spēles un vairāk nekā 1200 spēles no visas Eiropas līdz ar pasaules līmeņa studijas raidījumiem un komentāriem vietējās valodās. 

“Mēs esam pagodināti, ka “Viaplay” ir ieguvis tiesības būt par vienīgo Latvijas, Lietuvas un Igaunijas futbola izlases spēļu pārraidītāju. Viens no mūsu galvenajiem mērķiem ilgtermiņā ir piedāvāt arvien vairāk sporta satura, kas uzrunātu tieši lokālo auditoriju. Un šīs ekskluzīvās futbola pārraides tiesības ir izcila iespēja to sākt darīt jau šobrīd! Kopumā “Viaplay” skatītāji Baltijas valstīs tuvākajos gados var rēķināties ar vismaz 162 starptautiska mēroga futbola spēļu dienām,” stāsta Olafs Jākabsons, “Viaplay” galvenais redaktors Baltijas valstīs

Visās spēlēs noteikti cīnīsimies par punktiem un uzvaru 
UEFA Nāciju līga ir papildus kvalifikācijas iespēja, kas ļauj tālāk tikt uz Eiropas čempionāta finālturnīru un šāda kvalifikācijas iespēja noteikti ir Latvijai. Pēdējos gados Latvijas futbola izlases sniegums pēc futbola eksperta Māra Verpakovska domām ir ievērojami uzlabojies, līdz ar ko varam cerēt, ka šī UEFA Nāciju līgas sezona tiks aizvadīta rezultatīvi.  

“Visas pretinieku komandu valstsvienības ir ļoti labi zināmas, bet, manuprāt, ka tie nav atbilstoša līmeņa pretinieki Latvijas futbola izlasei – mūsu izlase ir daudz labākā līmenī. Lai arī pēdējos gados spēlēs ar sava vai zemāka līmeņa komandām Latvijas izlasei ir klājies grūtāk, nekā spēlējot pret labāka līmeņa komandām, pagājušā gada rezultāti kopumā bija ļoti labi. Un ir skaidrs, ka šādā grupā noteikti vēlamies redzēt Latvijas futbola izlasi pirmajā vietā,” komentē Māris Verpakovskis, “Viaplay” futbola eksperts.  

Lai gūtu punktus un uzvaras spēlēs pret pretiniekiem, vajadzēs vairāk dominēt, un cerams, ka pēdējo gadu rezultāti nebūs nejaušība un Latvijas futbola izlase varēs cīnīties par pirmo vietu grupā.  

Augstākās klases futbola eksperti un komentētāji “Viaplay” spēļu studijā 
UEFA Nāciju līgas Latvijas spēlēm “Viaplay” nodrošinās studijas katrai mājas un izbraukuma spēlei. Šāda iespēja skatīties bezmaksas sporta spēļu tiešraidi straumēšanas platformā ir pirmo reizi! 

“Futbola līdzjutēji var rēķināties ar visaugstākās klases UEFA Nāciju līgas pārraidi Esam gandarīti, ka Latvijas valstvienības spēles UEFA Nāciju līgā komentēs Ilvars Koscinkevičs, kā eksperts piekritis pievienoties Māris Verpakovskis un studiju vadīs “Viaplay” futbolu spēļu komentētājs Emīls Blūms,” stāsta Olafs Jākabsons, “Viaplay” galvenais redaktors Baltijas valstīs.  

Lai bezmaksas skatītos Latvijas futbola izlases spēles platformā https://viaplay.lv/nations-league, 48 stundas pirms spēles būs pieejama bezmaksas reģistrācija ar e-pastu, kur nebūs nepieciešams ievadīt bankas datus! Kā arī papildus “Viaplay” nodrošinās iespēju bezmaksas skatīties vienu Eiropas grandu maču dienās, kad nespēlēs Latvijas futbola valstsvienība. “Viaplay” iespējams skatīties uz dažādām ierīcēm, vairāk: https://viaplay.lv/devices  

“Viaplay” rādīs visas nozīmīgākās starptautiskās spēles ar Latvijas futbola izlases “11 vilki”  piedalīšanos, tostarp 2024. un 2028. gada UEFA Eiropas čempionāta futbolā un 2026. gada FIFA Pasaules kausa izcīņas Eiropas kvalifikācijas turnīrus. Līgums attiecas arī uz UEFA Nāciju līgas 2022., 2024. un 2026. gada spēlēm, 2023., 2025. un 2027. gada UEFA Nāciju līgas finālspēlēm un visiem draudzības mačiem, ko trīs Baltijas komandas spēlēs gan mājās, gan izbraukumā.