foto: REUTERS/SCANPIX
Avoti: Levandovska aģentam un "Barcelona" ir mutiska vienošanās
Roberts Levandovskis.
Futbols
2022. gada 14. maijs, 18:59

Avoti: Levandovska aģentam un "Barcelona" ir mutiska vienošanās

Jauns.lv / LETA

Minhenes "Bayern" spēlējošā poļu futbolista Roberta Levandovska aģents panācis mutisku vienošanos ar "Barcelona" par pāreju vasarā no Vācijas bundeslīgas čempiones "Bayern" uz Spānijas klubu, sestdien vēsta Vācijas tīmekļa vietne "Sport1".

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

"Sport1" ziņo, ka Levandovska aģents Pini Zahavi un "Barcelona" saskaņo triju gadu līgumu ar Levandovski.

33 gadus vecais Levandovskis pēc četriem Dortmundes "Borussia" pavadītiem gadiem ir bijis "Bayern" spēlētājs kopš 2014.gada, un līgums ir spēkā līdz 2023.gadam.

Tiek ziņots, ka viņš "Bayern" kluba vadībai ir pateicis, ka līgumu neatjaunos, un tādā veidā ir iespējama viņa pāreja vasarā, par kuru "Bayern" varētu saņemt transfēra maksu.

Saskaņā ar Spānijas masu mediju ziņoto daudz kas būtu atkarīgs no šāda transfēra lieluma, jo parādu nomocītā "Barca" nevar atļauties grandiozus transfēra maksējumus par poļu uzbrucēju, kura kontā ar "Bayern" ir izcīnīti visi iespējamie tituli un laboti vairāki bundeslīgas vārtu gūšanas rekordi.

Laikraksts "Sport" norāda, ka "Bayern", iespējams, ir samazinājusi savu pieprasījumu līdz 35-40 miljoniem eiro, savukārt "Mundo Deportivo" apgalvo, ka maksa varētu palielināties, ja būtu vēl citi Eiropas vadošie klubi, kuri izrādītu interesi par poļu uzbrucēju.

Tikmēr "Bayern" prezidents Herberts Hainers nedēļas sākumā noraidīja visas ar pāreju saistītās spekulācijas, uzstājot, ka Levandovskim spēkā ir līgums līdz 2023.gadam, kas viņam ir jāpilda.

Šonedēļ par iespēju, ka Vācijas futbola bundeslīgas čempiones "Bayern" uzbrucējs Levandovskis nepagarinās līgumu ar komandu, jau ziņoja Vācijas mediji.

Levandovskim līgums ar komandu beigsies 2023.gada jūnijā.

Poļu uzbrucējs Minhenes kluba rindās guvis 343 vārtus un divas reizes izcīnījis FIFA gada labākā spēlētāja balvu.

Levandovskis ir Polijas izlases visu laiku labākais vārtu guvējs, 129 mačos izceļoties ar 75 rezultatīviem sitieniem.

recent icon

Jaunākās

popular icon

Populārākās