Gudļevski varētu pieteikt NHL finālsērijas mačam
Ilgu laiku bez spēļu prakses esošais Kristers Gudļevskis šobrīd ir Tampabejas "Lightning" trešais vārtsargs un Bena Bišopa veselības problēmu gadījumā, visticamāk, tiks pieteikts nākamajai Stenlija kausa finālspēlei.
Hokejs
2015. gada 7. jūnijs, 12:06

Gudļevski varētu pieteikt NHL finālsērijas mačam

Jauns.lv

Izlīdzinājumu Nacionālās hokeja līgas (NHL) izslēgšanas spēļu jeb Stenlija kausa izcīņas finālsērijā sestdien panāca Tampabejas "Lightning" hokejisti, kuri savā laukumā ar 4:3 (1:0, 2:2, 1:1) pārspēja Čikāgas "Blackhawks" vienību.

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

Līdz ar "Lightning" panākumu, rezultāts sērijā līdz četrām uzvarām ir neizšķirts 1-1.

Mača rezultātu pirmā perioda 13.minūtē atklāja mājinieku komandas uzbrucējs Sedriks Pakets, bet otrās trešdaļas sākumā Čikāgas vienība pārņēma vadību, precīziem esot Endrjū Šovam un Teuvo Teravainenam. Tomēr jau otrā perioda septītajā minūtē rezultātu izlīdzināja "Lightning" uzbrucējs Ņikita Kučerovs, bet pēc septiņām minūtēm mājiniekiem vadību atguva Tailers Džonsons.

Arī trešās trešdaļas sākumā veiksmīgāki bija "Blackhawks" hokejisti, kad ceturtajā minūtē rezultātu izlīdzināja Brents Sībruks. Pēc trīs ar pus minūtēm viesi pārkāpa noteikumus un komandai nācās divas minūtes spēlēt mazākumā. To trešā perioda devītajā minūtē izmantoja "Lightning" aizsargs Džeisons Gerisons, kurš ar metienu no tālienes panāca 4:3 un nodrošināja savai komandai uzvaru.

Kad līdz pamatlaika beigām bija palikušas mazāk kā desmit minūtes, laukumu pameta mājinieku komandas vārtsargs Bens Bišops, kura vietā stājās jaunais krievu talants Andrejs Vasiļevskis.

"Uz šo brīdi nav nekādu jaunumu par Bišopa veselības stāvokli. Esmu dzirdējis versiju par slimību vai nelielu ceļgala vai cirkšņa savainojumu. Tāpat esmu dzirdējis, ka viņam viss būs kārtībā," pēc mača savā sociālās vietnes "Twitter" profilā rakstīja "The Tampa Tribune" žurnālists Ēriks Ērlendsons

Kā zināms, ar "Lightning" komandu pašlaik trenējas arī latviešu vārtsargs Kristers Gudļevskis, kurš gan šosezon vēl nav bijis pieteikts nevienam NHL mačam.

Trešo finālsērijas cīņu komandas aizvadīs pirmdien Čikāgā.

Otrā finālmača interesantākie momenti - video:

LETA / Foto: EPA/LETA