foto: Zane Bitere/LETA
Rīgas "Dinamo" hokejisti atsāk treniņus
Liela daļa Rīgas "Dinamo" hokejistu pašlaik gan trenējas kopā ar Latvijas hokeja izlasi.
Hokejs
2022. gada 31. janvāris, 13:32

Rīgas "Dinamo" hokejisti atsāk treniņus

Jauns.lv / LETA

Pēc vairāk nekā nedēļas ilgas pauzes Kontinentālās hokeja līgas klubs Rīgas "Dinamo" atsācis kopīgus treniņus, vēsta vienība.

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

Kā zināms, Covid-19 drošības dēļ KHL vadība no 15. janvāra apturēja regulāro čempionātu un atlika spēles, bet pagājušajā nedēļā veica aptauju starp klubiem, vai tie ir gatavi aizvadīt mačus Pekinas olimpisko spēļu laikā un "pret" nobalsoja 16 no 24 vienībām.

Ņemot vērā klubu intereses, KHL nolēma neaizvadīt mačus olimpisko spēļu laikā. Noslēdzošais lēmums par to, kā tiks aizvadītas atlikušās regulārā čempionāta spēles, tiks publicēts pēc 10. februāra.

Pekinas olimpiskās spēles norisināsies no 4. līdz 20. februārim.

"Dinamo" janvārī aizvadīja tikai divas spēles - 3. datumā viesos ar 1:7 tika piedzīvota sagrāve pret Nursultanas "Baris", bet divas dienas vēlāk ar 4:6 izbraukumā atzīts arī Ufas "Salavat Julajev" pārākums.

Pēc šiem mačiem "Dinamo" rindās tika konstatēti 17 Covid-19 gadījumi, kā dēļ atceltas vienības nākamās trīs spēles, līdz KHL paziņoja par turnīra pārtraukšanu.

"Dinamo" galvenā trenera Vladimira Krikunova vadībā treniņus šodien atsāka visi vienības hokejisti, izņemot Ralfu Freibergu, Oskaru Cibuļski, Kārli Čuksti, Kristapu Zīli, Patriku Ozolu, Mārtiņu Karsumu, Lauri Dārziņu, Nikolaju Jeļisejevu, Gintu Meiju un Danielu Bērziņu, kuri ar Latvijas hokeja izlasi turpina gatavoties olimpiskajām spēlēm.

Turnīra tabulā Rīgas "Dinamo" ar izcīnītiem 37 punktiem 45 spēlēs ir pēdējā - 12. vietā Rietumu konferencē.

Rīdzinieki Gagarina kausā nav spēlējuši septiņas sezonas pēc kārtas, aizvadītajā sezonā paliekot pēdējā vietā līgā.

recent icon

Jaunākās

popular icon

Populārākās