Sporta zvaigznes
2022. gada 27. janvāris, 13:28

Tik ļoti lepojās ar dzīvokli, bet tagad jau pārdevusi. Ļaudīm bažas, ka Jāņa Timmas sievai grūti vienai visu pavilkt

Jauns.lv

Latviešu basketbola zvaigznes Jāņa Timmas sieva - ukraiņu popdīva Anna Sedokova - pārdevusi vienu no diviem hipotēkā paņemtajiem dzīvokļiem Maskavā, vēsta "Express-gazeta".

Vēl nesen Sedokova televīzijā lepojās, ka iemācījusies prasmīgi pārvaldīt finanses un Maskavā izdevies iegādāties divus dzīvokļus. "Es lepojos ar sevi," viņa televīzijā teica pagājušā gada beigās. "No meitenes, kurai nebija ne centa, esmu kļuvusi par investoru un nekustamā īpašuma īpašnieci."

foto: Instagram

Par pirmā Maskavas dzīvokļa iegādi Sedokova paziņoja 2018. gada decembrī. Neskatoties uz to, ka līdzekļu trūkuma dēļ viņai nācās ņemt hipotēku un joprojām bija ievērojami izdevumi remontam un iekārtošanai, viņa bija vairāk nekā optimistiska un bija pārliecināta, ka ar visām šīm problēmām tiks galā.

Anna Sedokova "Instagram" kadros 2021. gadā

gallery icon
30

"Cik es dzirdēju, viņas dēla Hektora tēvs Artjoms Komarovs palīdzēja Aņečkai nokārtot hipotēku viņas pirmajam dzīvoklim," atklājusi kanāla "Muz-TV" producente Oļesja Sazikina. Savukārt otru dzīvokli, kuru nu pārdevusi, izkārtot palīdzējis Timma.

To, ka otrs dzīvoklis pārdots, apstiprinājusi arī pati Sedokova. Viņa skaidrojusi, ka "nebija sajūsmā" tur veikt remontdarbus, turklāt tagad dzīvojot Amerikā. Daudziem faniem gan radušās aizdomas, ka tie ir tikai aizbildinājumi, bet patiesais iemesls esot finansiālās problēmas, jo Sedokova ir vienīgā ģimenes uzturētāja.

Anna Sedokova un Jānis Timma uz sarkanā paklāja un ikdienā

gallery icon
48

Pērn Timma zaudēja darbu. Vasarā viņš spēlēja Nacionālās basketbola asociācijas Vasaras līgā, cenšoties iekļūt pasaules spēcīgākajā līgā. Orlando "Magic" sastāvā piecās spēlēs viņš guva vidēji 7,0 punktus un izcīnīja 3,4 atlēkušās bumbas. Līgumu viņam nepiedāvāja.

Savukārt novembrī Timma noslēdza viena mēneša līgumu ar Kazaņas "Unics", taču vēlāk kļuva zināms, ka līgums netika pagarināts, pēc abpusējas vienošanās viņš komandu pameta.

Krievu šovmenis Rustams Solncevs uzskata, ka Sedokova vienkārši nav pavilkusi šo dzīvokli naudas izteiksmē, jo viņa ir vienīgā pelnītāja ģimenē. Māksliniecei tagad tikpat kā nav koncertu, ienākumus viņa gūst tikai no reklāmām sociālajos tīklos. Tajā pašā laikā viņa ir pieradusi dzīvot plaši un īrēt dārgas villas.

Jāteic, ka arī pēdējais Sedokovas ieraksts sociālajā vietnē "Instagram" vēsta, ka viņa pārvākusies uz jaunu dzīvesvietu. "Pati skaistākā māja Maiami, un mēs tajā dzīvojam. Es atceros, kā viņi visi teica, ka man tas neizdosies un vēl 100 iemeslu, kāpēc "nē". Bet es vienmēr atradu savu "jā". Un man bija vienalga, ko viņi domā."