Hokejs
2021. gada 6. novembris, 12:33

Daugaviņš zaudējumā pret "Biel-Bienne" atdod rezultatīvu piespēli un salauž roku

Jauns.lv / LETA

Latvijas uzbrucējs Kaspars Daugaviņš piektdien Bīlē rezultatīvi piespēlēja zaudējumā Šveices hokeja augstākās līgas (NL) spēlē, taču guva rokas savainojumu.

Daugaviņa pārstāvētā "Bern" viesos ar 2:6 (0:0, 1:2, 1:4) piekāpās "Biel-Bienne" hokejistiem.

Daugaviņš pirms savainojuma gūšanas 26.minūtē asistēja Tristanam Šervijam, izlīdzinot rezultātu - 1:1.

Tīmekļa resurss "Sportacentrs.com" ziņo, ka 33 gadus vecais Latvijas izlases uzbrucējs lauzis roku un nespēlēs ilgāku laiku.

Savainojuma dēļ uzbrucējs laukumā pavadīja vien septiņas minūtes un 53 sekundes, kuru laikā vienreiz meta pa vārtiem, vienreiz bloķēja pretinieka metienu, uzvarēja četros no astoņiem iemetieniem un spēli beidza ar +/- rādītāju +1.

Šosezon Daugaviņa kontā 20 mačos ir četri vārti un astoņas rezultatīvas piespēles.

Zaudējumu izbraukumā piedzīvoja arī latviešu pārstāvētā "Tigers", kas ar 3:4 (1:1, 2:2, 0:1) atzina Rapersvīles "Jona Lakers" pārākumu.

Viesu vārtos Ivars Punnenovs atvairīja 32 metienus.

Rihards Melnalksnis ar rezultatīvu piespēli izcēlās 31.minūtē, kad uzsāka kombināciju, kas beidzās ar Eliota Antonieti precīzu metienu, pietuvojoties līdz 2:3.

Melnalksnis, kas šajā mačā sākumā bija 13.uzbrucēja postenī, paspēja izcelties laukumā pavadītajās trijās minūtēs un 14 sekundēs.zaudējot arī divos iemetienos, taču spēli beidzot ar +/- rādītāju +1.

Zaudējumu viesos cieta arī pārējās latviešu pārstāvētās komandas. Ķēniņa pārstāvētā "Lausanne" ar 1:4 (0:0, 0:1, 1:3) piekāpās "Davos", bet vairāku latviešu pārstāvētā Ženēvas "Servette" ar 1:3 (0:0, 0:3, 1:0) atzina līdervienības "Fribourg" pārākumu.

Ķēniņš 19 minūtēs un 53 sekundēs laukumā vienreiz meta pa vārtiem, zaudēja visos piecos iemetienos un sakrāja +/- rādītāju -4.

Ķēniņš šosezon 21 mačā guvis četrus vārtus un atdevis sešas rezultatīvas piespēles.

"Servette" rindās bez rezultativitātes punktiem palika aizsargs Sandis Smons un uzbrucējs Deniss Smirnovs.

Smons spēlēja vien četras minūtes un piecas sekundes, bet Smirnovs astoņās minūtēs un 35 sekundēs divreiz meta pa vārtiem, nopelnīja divas soda minūtes un zaudēja trīs iemetienos.

Turnīra tabulā "Lausanne" ar 30 punktiem 21 mačā ieņem septīto pozīciju, "Bern" ar 25 punktiem 21 spēlē ir desmitā, "Servette" ar 22 punktiem 22 cīņās ir 11., bet "Tigers" ar 20 punktiem 23 dueļos ir priekšpēdējā 13 komandu konkurencē.

Iepriekšējā sezonā Nacionālās līgas turnīra finālā Ženēvas "Servette" piekāpās "Zug" hokejistiem.