foto: Zumapress/Scanpix
Ķēniņš panākumā pret līderiem atzīmējas ar 1+2; piespēle uzvarā arī Daugaviņam
Ķēniņš šosezon 20 mačos guvis četrus vārtus un atdevis sešas rezultatīvas piespēles.
Hokejs
2021. gada 3. novembris, 10:10

Ķēniņš panākumā pret līderiem atzīmējas ar 1+2; piespēle uzvarā arī Daugaviņam

Jauns.lv / LETA

Latvijas uzbrucējs Ronalds Ķēniņš otrdien guva vārtus un divas reizes rezultatīvi piespēlēja Šveices hokeja augstākās līgas (NL) spēlē, palīdzot "Lausanne" komandai ar 6:3 (2:2, 2:0, 2:1) pārspēt čempionāta līdervienību "Fribourg".

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

Ķēniņš partneriem asistēja komandas otrajos un piektajos vārtos, bet pats guva "Lausanne" trešos vārtus, otrā perioda sākumā panākot 3:2 savas vienības labā.

Ķēniņš šosezon 20 mačos guvis četrus vārtus un atdevis sešas rezultatīvas piespēles.

Cits Latvijas uzbrucējs Kaspars Daugaviņš ar rezultatīvu piespēli palīdzēja kaldināt "Bern" uzvaru ar 5:2 (1:0, 3:1, 1:1) pār "Ajoie" hokejistiem.

Daugaviņš asistēja partnerim otrā perioda vidū, palīdzot panākt 3:1.

Šosezon Daugaviņa kontā 19 mačos ir četri vārti un septiņas rezultatīvas piespēles.

Tikmēr bez rezultativitātes punktiem otrdienas mačā palika aizsargs Sandis Smons un uzbrucējs Deniss Smirnovs, kuru pārstāvētā Ženēvas "Servette" mājās ar 3:1 (2:0, 1:0, 0:1) pārspēja "Biel" vienību.

Vēl vienā NL mačā zaudējumu piedzīvoja vairāku latviešu pārstāvētā Langnavas "Tigers", kas ar 2:3 piekāpās "Davos" hokejistiem.  "Tigers" vārtsargs Ivars Punnenovs šoreiz palika rezervē, kamēr uzbrucēji Oskars Lapinskis un Rihards Melnalksnis statistikas ailītēs neatzīmējās.

Turnīra tabulā "Lausanne" ar 30 punktiem 20 mačos ieņem septīto pozīciju, "Bern" ar 25 punktiem 20 spēlēs ir desmitā, "Servette" ar 22 punktiem 21 cīņā ir 11., bet "Tigers" ar 20 punktiem 22 dueļos ir priekšpēdējā 13 komandu konkurencē.

Iepriekšējā sezonā Nacionālās līgas turnīra finālā Ženēvas "Servette" piekāpās "Zug" hokejistiem.

recent icon

Jaunākās

popular icon

Populārākās