foto: Rob Latour/Shutterstock/ Vida Press
Pēc Kobes Braienta nāves viņa sievu Vanesu nosūta uz psihiatrisko ekspertīzi
Pēc vīra un meitas nāves Vanesa Braienta iesniegusi prasību tiesā, pieprasot desmitiem miljonu ASV dolāru kompensāciju. 
Sporta zvaigznes
2021. gada 18. oktobris, 12:59

Pēc Kobes Braienta nāves viņa sievu Vanesu nosūta uz psihiatrisko ekspertīzi

Jauns.lv

Losandželosas apgabala administrācija tiesā pieprasījusi, lai 39 gadus vecā Vanesa Braienta, kas ir traģiski bojāgājušās NBA superzvaigznes Kobes Braienta atraitne, veiktu pārbaudi pie neatkarīga psihiatra.

Tā iemesls ir fotogrāfijas no notikuma vietas, kas tika publiskotas pēc 2020. gada 26. janvārī helikoptera avārijā mirušo Kobes Braienta un viņa meitas Džannas bojāejas. Pēc vīra un meitas nāves Vanesa Braienta iesniegusi prasību tiesā, pieprasot desmitiem miljonu ASV dolāru kompensāciju. 

4 meitu vecāki - NBA leģenda Kobe Braients un viņa sieva Vanesa

gallery icon

Psihiatra izmeklēšanai būtu jānosaka, vai emocionālo šoku Braienta atraitnei un citiem basketbolista ģimenes locekļiem izraisīja tieši notikuma vietas fotogrāfiju publiskošana. Tikai tad tiesa var izskatīt lietu, kurā Vanesa pieprasa desmitiem miljonu ASV dolāru kompensāciju par pilsoņu tiesību pārkāpumiem, emocionālu šoku un personisko robežu pārkāpšanu.

Basketbola leģenda Kobe Braients (1978-2020) un viņa meita Džanna (2006-2020)

gallery icon

Losandželosas apgabala administrācijai apsūdzības ir izvirzītas par ugunsdzēsēju un policijas darbinieku uzņemtajām fotogrāfijām no helikoptera traģēdijas vietas, kuras nonāca publiskā apskatē.

Publicētas pirmās bildes no traģiskās helikoptera avārijas, kurā bojā gāja Kobe Braients

Svētdien Losandželosā helikoptera avārijā traģiski gājis bojā leģendārais basketbolists Kobe Braients, ziņo vairāki Ziemeļamerikas mediji. Izcilais basketbolists mūžībā aizgāja 41 ...

gallery icon

Losandželosas administrācijas aizstāvības puse apgalvo, ka Braienta sieva un ģimene "cieta smagu emocionālu un garīgu spriedzi nevis publiskoto fotogrāfiju dēļ, bet gan traģiskās helikoptera avārijas un tur mirušo tuvinieku dēļ". Līdz šim Vanesas Braientas advokāti kategoriski iebilst pret šādu psihiatrisko atzinumu: "Šeit nav vajadzīgs nekāds ekspertu pētījums, nemaz nerunājot par piespiedu 8 stundu psihiatrisko pārbaudi, lai tiesa varētu secināt par emocionālā sloga būtību." Tiesas sēdei ir jānotiek 5. novembrī, un pašu tiesas procesu ir paredzēts sākt nākamā gada februārī.

Losandželosā cilvēki sēro par bojāgājušo NBA leģendu Kobi Braientu un viņa 13 gadu veco meitu Džannu

gallery icon

Basketbola leģenda Kobe Braients (1978-2020), viņa 13 gadu vecā meita Džanna, vēl seši pasažieri un pilots gāja bojā privāta helikoptera aviokatastrofā netālu no Kalabasas Kalifornijā pagājušā gada 26. janvārī. Helikopters lidoja biezā miglā. Pieckārtējais NBA čempions Braients tiek uzskatīts par vienu no visu laiku labākajiem NBA basketbolistiem.

Kobe Braients (1978-2020) uz laukuma un dzīvē

20 gadu spožajā karjerā Kobe Braients Losandželosas "Lakers" sastāvā kļuva par pieckārtēju NBA čempionu, divas reizes iegūstot finālsērijas vērtīgākā spēlētāja ...

gallery icon