Citi sporta veidi
2021. gada 15. oktobris, 15:47

Kurš pirms lielās cīņas smagāks – Mairis Briedis vai viņa pretinieks Manns?

Jauns.lv

Latvijas bokseris Mairis Briedis un viņa pretinieks Arturs Manns šodien aizvadīja oficiālo svēršanās procedūru pirms sestdien gaidāmās cīņas. Briedis piektdienas pēcpusdienā svēra tieši 90,0 kilogramus, bet Manns bija par 200 gramiem smagāks. Abi iekļāvās savā svara kategorijā, kas ir līdz 90,7 kilogramiem.

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

Briedis sestdien "Arēnā Rīga" ar Mannu cīnīsies par latvietim piederošo Starptautiskās Boksa federācijas (IBF) čempiona jostu pirmajā smagajā svara kategorijā (līdz 90,7 kilogramiem).

Mairis Briedis pirms cīņas vieglāks ar Arturu Mannu

Latvijas bokseris Mairis Briedis piektdien notikušajā oficiālā svēršanās procedūrā bija nedaudz vieglāks par savu pretinieku Arturu Mannu. Briedis piektdienas pēcpusdienā ...

gallery icon
72

Kā nākamo pretendentu uz šo jostu IBF nozīmējusi austrālieti Džeiju Opetaiju.

Briedim tā būs pirmā cīņa pēc vairāk nekā gada pārtraukuma.

Mairis Briedis aizvada atvērto treniņu pirms cīņās ar Arturu Mannu

Latvijas vadošais bokseris Mairis Briedis kopā ar treneri Dmitriju Šiholaju aizvada atvērto treniņu pirms cīņas ar Arturu Mannu.

gallery icon
55

Latvieša pretinieks Manns, kuram dota iesauka "Zibensvīrs", pirmdien atzīmēja savu 31 gada dzimšanas dienu. Profesionālajā boksā viņš ir kopš 2015.gada un šajā laikā 18 cīņās svinējis 17 uzvaras, deviņas no tām ar nokautu.

Artura Manna atvērtais treniņš pirms cīņas ar Mairi Briedi

Kazahstānā dzimušais vācu bokseris Arturs Manns kopā ar treneri Vitāliju Botu pirms cīņas ar Mairi Briedis Rīgā aizvada atvērto treniņu.

gallery icon
45

Pēdējo reizi ringā viņš kāpa pērnā gada jūnijā, kad ar nokautu uzvarēja citu Vācijas bokseri Radu Rašīdu. Kazahstānas pilsētā Aktebē dzimušajam Mannam savulaik piederēja Pasaules Boksa organizācijas (WBO) starptautiskā čempiona josta.

Briedis pērn septembra beigās Minhenē Pasaules boksa supersērijas (WBSS) finālcīņā uzvarēja kubieti Junielu Dortikosu un ieguva Muhameda Ali trofeju, IBF čempiona jostu pirmajā smagajā svarā un žurnāla "The Ring" jostu.

36 gadus vecais Briedis profesionālā boksera karjerā izcīnījis 27 uzvaras, no kurām 19 bijušas ar nokautu. Viņš cietis vienu zaudējumu - WBSS pirmās sezonas pusfinālā Rīgā pret ukraini Oleksandru Usiku.

recent icon

Jaunākās

popular icon

Populārākās