foto: Edijs Pālens/LETA
Brieža pretinieku Mannu nebiedē Latvijas līdzjutēju svilpieni
Kazahstānā dzimušais vācu boskeris Arturs Manns.
Citi sporta veidi
2021. gada 6. oktobris, 17:31

Brieža pretinieku Mannu nebiedē Latvijas līdzjutēju svilpieni

Jauns.lv / LETA

Vācijas bokserim Arturam Mannam ir vienalga, ka viņš nākamajā sestdienā "Arēnā Rīga" gaidāmajā cīņā pret Mairi Briedi varētu tikt izsvilpts.

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

Briedis 16. oktobrī "Arēnā Rīga" cīnīsies ar Mannu. Abi bokseri cīnīsies par Briedim piederošo Starptautiskās Boksa federācijas (IBF) čempiona jostu pirmajā smagajā svara kategorijā.

Preses konference pirms Maira Brieža cīņas ar vācu bokseri Arturu Mannu

Vācijas pārstāvis Arturs Manns ir pieredzējis un neprognozējams bokseris, ceturtdien preses konferencē Rīgā pirms cīņas ar savu nākamo pretinieku teica ...

gallery icon
61

"Prieks dzirdēt, ka klātienē cīņu vēros tūkstošiem skatītāju. Man vienalga, ka viņi mani varētu izsvilpt. Visi, kas kādreiz kāpuši ringā, zina, ka pēc gonga atskanēšanas tavā ceļā ir tikai pretinieks. Nav nozīmes, kur es cīnos. Koncentrēšos savam sniegumam un cīņas plānam," boksera teikto dueļa rīkotāji.

Manss arī uzsver, ka cīnās priekš sevis, nevis čempiona jostu vai naudas dēļ.

"Daru to, lai pierādītu sev un savam piecus gadus vecajam dēlam, ka kaut ko varu sasniegt. Esmu daudz mācījies no savas cīņas pret Kevinu Lerenu un tagad esmu patiešām uzvilkts, lai varētu parādīt, ko spēju," saka Manns.

Briedim tā būs pirmā cīņa pēc vairāk nekā gada pārtraukuma.

FOTO: Briedis noliek gar zemi Glovacki, kļūst par čempionu un bildina mīļoto

Latvijas boksa zvaigzne Mairis Briedis sestdien "Arēnā Rīga" nokautēja poli Kšištofu Glovacki un savā īpašumā ieguva Pasaules Boksa organizācijas (WBO) ...

gallery icon
192

Latvieša pretinieks Manns, kuram dota iesauka "Zibensvīrs", piecas dienas pirms cīņas būs nosvinējis savu 31 gada dzimšanas dienu. Profesionālajā boksā viņš ir kopš 2015.gada un šajā laikā 18 cīņās svinējis 17 uzvaras, deviņas no tām ar nokautu.

Pēdējo reizi ringā viņš kāpa pērnā gada jūnijā, kad ar nokautu uzvarēja citu Vācijas bokseri Radu Rašīdu. Kazahstānas pilsētā Aktebē dzimušajam Mannam savulaik piederēja Pasaules Boksa organizācijas (WBO) starptautiskā čempiona josta.

Briedis pērn septembra beigās Minhenē Pasaules boksa supersērijas (WBSS) finālcīņā uzvarēja kubieti Junielu Dortikosu un ieguva Muhameda Ali trofeju, IBF čempiona jostu pirmajā smagajā svarā un žurnāla "The Ring" jostu.

36 gadus vecais Briedis profesionālā boksera karjerā izcīnījis 27 uzvaras, no kurām 19 bijušas ar nokautu. Viņš cietis vienu zaudējumu - WBSS pirmās sezonas pusfinālā Rīgā pret ukraini Oleksandru Usiku.

recent icon

Jaunākās

popular icon

Populārākās