foto: Ekrānuzņēmums
Elvis Merzļikins sagaidījis pasaulē pirmdzimto
Sporta zvaigznes
2021. gada 21. augusts, 19:00

Elvis Merzļikins sagaidījis pasaulē pirmdzimto

Jauns.lv

Latvijas hokeja vārtsargs Elvis Merzļikins (27) kopā ar sievu Aleksandru pasaulē sagaidījuši pirmdzimto, liecina informācija sportista "Instagram" profilā.

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

"Instagram" īsajos stāstos Merzļikins atklāj saspringtos piektdienas notikumus. "Normāls piektdienas vakars, biju izgājis paskeitot, un tad mana sieva pasaka, ka viņai tikko nogājuši ūdeņi," video, kurā redzams, šķietami steidzoties mājās, atklāj Merzļikins.

"Lieliski, brīnišķīgi! Esmu 45 minūšu attālumā no mājas," turpina hokejists. "Laikam kļūšu par tēti!"

Elvis Merzļikins dzīvē un uz ledus

gallery icon
35

Jau pēc trīs stundām talantīgais latviešu hokeja vārsargs publicēja ierakstu no slimnīcas gultas, kurā redzams jaundzimušais dēliņš kopā ar mammu Aleksandru.

Mazajam neganti raudot, Merzļikins nosaka: "Man laikam jāsāk pierast."

Tieši sievas grūtniecība bija arī galvenais iemesls, kāpēc Merzļikins nepalīdzēja Latvijas hokeja izlasei šī gada pasaules čempionātā. 

Lai gan to, kā mazuli pāris nolēmis nosaukt, hokejists neatklāj, jūlijā traģiski bojāgājušā latviešu vārtsarga Matīsa Kivlenieka piemiņas pasākumā sportists norādījis, ka viņa dēla otrais vārds būs Matīss.

"Viņš izglāba manu dēlu. Viņš izglāba manu sievu. Un viņš izglāba mani. Mana dēla otrais vārds būs Matīss," toreiz sacīja Merzļikins. "Ja tas nebūtu es, mana sieva vai dēls, tie būtu piecdesmit citi cilvēki. Viņš nomira kā varonis. Un to nesaku es. To teica ārsti. Ja viņš vienkārši sēdētu, nekas nenotiktu."

NHL kluba Kolumbusas "Blue Jackets" vārtsargs Elvis Merzļikins pagājušajā sezonā aizvadīja 28 spēles, kuru laikā atvairīja 91,6 % metienu un vidēji mačā ielaida 2,77 ripas. Iepriekš latviešu vārtsargs fanu vērtējumā kļuva par sezonas vērtīgāko spēlētāju.

recent icon

Jaunākās

popular icon

Populārākās